prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Damijan napisal/-a:Ijeee, Marko, čaki, da te dobita ZdravkoC in MiroR v roke...
Ravnokar sem pogruntal, da sta markor in miroR soseda - par hiš narazen. :shock:
Uporabniški avatar
 Z*
ZdravkoC napisal/-a: Ravnokar sem pogruntal, da sta markor in miroR soseda - par hiš narazen. :shock:

Jaz pa to že en čas vem, a vas s tem res nisem obremenjevala. :lol: Ko naletiš na ta dva, Markor, ti ni pomoči. O žuljih niti razmišljati ne boš imel časa ... :wink:
Uporabniški avatar
 areh
Nazadnje ko sem vido ZdravkotaC je imel črne lase in fotoaparat v roki :lol:
Jaz sem se malo naveličal ravnine in malo potegnem priti vikendom na Ranče. Drugače pa sem najpogosteje "viden" na relaciji Fram-Radizel-Hotinja vas-Rače-Fram. Pje, samo jaz imam zgleda nekečdne termine, ker nikol nobenga ne vidim..
lpA
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
areh napisal/-a:Nazadnje ko sem vido ZdravkotaC je imel črne lase in fotoaparat v roki :lol:

Ja, to je bilo za fašenk.

Areh napisal/-a:Pje, samo jaz imam zgleda neke čudne termine, ker nikol nobenga ne vidim..

Predlagam sprostilni tek v soboto ob 9.00 izpred parkirišča gostilne Zupanc (pri tabli Radizel) v smeri Šestdobe - pljučna bolnica in nazaj. Dobro uro in pol gor in nazaj. Midva z MiroR-jem greva itak vsako soboto to progo. Z mano gre še psička LILI :D .
Za nedeljo se pa ve: Radizel (ob 7.50), vzpenjača, Belvi, Areh ... Radizel (ob 12.00).
Uporabniški avatar
 areh
Sprostilno? :lol: Dobro si to reko ja, samo kakor za koga :oops: . Hvala za povabila, ampak trenutno sem bolan, tako da če se do sobote slučajno pocajtam, bom začel raje na izi :arrow: po ravnini.
lpA
Uporabniški avatar
 markor
Ja, Areh, sva istih misli... Sprostilno pa to ... :D :D
Ej, najprej hvala vsem za kup dobrih predlogov - pa jasno tudi za povabilo na sobotni "sprostilni tek".. :wink:
Žal zaenkrat še nebi bil vaša "ročna", čez čas pa že.. Pa, sej je še dolga pot za pretečt pred nami, ne? :wink:
LP vsem!
Marko
Uporabniški avatar
 areh
Me zanima, če sem včeraj vido Mirota, ko je prilaufal iz smeri hotinjskih ribnikov, mimo odlagališča na glavno cesto Rače-Brunšvik ob približno 9:15 zjutraj. Sem bil v skupini ene 10-ih kolesarjev, ki smo peljali mimo. Si pa imel tako kapo na glavi kot jo imaš na avatarju!
:?:
lpA
Uporabniški avatar
 areh
Sn mislo, ko je mel tako kapo, ko ti na sliki :wink:
lpA
Uporabniški avatar
 markor
ZdravkoC napisal/-a:
markor napisal/-a: :?: kje tečete med Slivnico in Hočami - kar po glavni cesti?
:?: kako je s stezo mimo ribnikov - jo uporabljate?
:?: kje za vragca gre markirana pot Slivnica - Areh? Ali je to kar relacija grad - motokros - Šestdobe - Plahutnik?
... Čez nekaj časa ... morda ... pa naprej proti vrhu Pohorja ... (ki je zakon) ... :wink:

Pozdravljen
Zadnje čase (to toplo zimo) je čedalje več tekačev na terenu. Zgleda tudi, da se športno tekaška kultura dviga. FINO. Mi imamo resnično zavidjivo možnost tekanja po obronkih Pohorja.
:arrow: Med Slivnico in Hočami je čudovita gozdna pot čez Križno kapelo.
:arrow: Tudi po glavni cesti mimo ribnika za Hoče se da fajn laufat, predvsem ker je široka bankina.
:arrow: Za markirano pot pa še malo počakaj, da nebo preveč za en dan :wink: ha ha

Upam, da se kaj vidimo.

Zdravo!
Zdravkoc, sem probal progo čez Križno kapelo, hvala za namig! :wink:
Je blo ok, pol pa v Hoče, pa ob cesti do Reke - pa dol po Čreti in čez polje domov.. :lol:
Ej, a poznaš pot/gozdno cesto, ki iz Črete pelje do Šestdob? :?:
Hval in lp!
MArko
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
markor napisal/-a: ...sem probal progo čez Križno kapelo, ... Je blo ok, pol pa v Hoče, pa ob cesti do Reke - pa dol po Čreti in čez polje domov..
Ej, a poznaš pot/gozdno cesto, ki iz Črete pelje do Šestdob?

Dol po čreti si mislo menda čez Polano :?:

Ej, to traso iz Črete na Šajsdobe si že leto dni ogledujem na karti. Verjetno jo še ta teden sprobam. Sicer vem kje so odcepi, a še nisem šel po njej. Smešno.
Potem pa javim :hack:
Uporabniški avatar
 markor
Živjo,
ja, čez Polano jasno - zmotil sem se.. :oops:
Ja, bi se priporočal za "info" - tudi sam sem jo opazil na karti, kaj več pa zaenkrat še ne.. :wink:
Hvala ti in lp!
Marko
Uporabniški avatar
 areh
Jaz pa samo po temi nabijam km. Zdaj že vsako luknjo/lužo poznam na pamet na relaciji Fram-H. vas-Rače-Fram :lol:
lpA
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
markor napisal/-a:Ja, bi se priporočal za "info" - tudi sam sem jo opazil na karti, kaj več pa zaenkrat še ne.. :wink:

Ni bilo tako lahko, kot sem pričakoval.
:arrow: Prvič sva šla z ženo na športno popoldne in sva izbrala napačen odcep iz Črete levo preko potoka. Čez gozd sva se dvignila nad Radizel in domov.
:arrow: Drugič kreneva z MiroR-jem na raziskovalno pot. Po karti sem vedel, da je pravi odcep točno 1200 m naprej od mostička pri Slivniškem gradu. Zadeneva pravo pot (Garmin). Ko sva prispela do trojnega odcepa sva malce preveč desno odlutala, a na koncu levo naravnost čez gozd najdeva pravo pot. To je namreč tisti del, ko se na karti pot konča.
:arrow: Naslednjič kreneva v trojnem križišču takoj levo po desnem grebenu ob poti. Ni bilo najboljše.
:arrow: Danes sva šla po stari trasi do jase pred Šestdobami in potem dol na iskano pot. Stvar se je lepo iztekla, a še ni čisto kristalna.
:arrow: Pot je dolga ca 9,5 km s ca 530 m nmv.
:arrow: Preveri :wink:
Uporabniški avatar
 markor
Hvala za tvoje "podatke iz raziskovanja"! :)
Tudi jaz sem "dobil namig" mojih dveh bratcev - ki sta bila svojčas precej športno aktivnejša - in ki sta redno laufala gori doli naokoli - da je lažje najti "od zgoraj navzdol". :wink:
Bom sprobal ob priliki in javim "moje raziskovalne izkušnje"! :roll:
Ej, sicer pa sem zadnjič "našel" - dobro, sem vedel da obstaja, a prej še nisem šel po njej - planinsko pot Fram - Planica - tudi ok, sicer vmes nekaj asfalta, a meni je bilo vseeno lepše kot peketati po asfaltni cesti iz Planice v Fram.. :wink:
Lp!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 19

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA