ZdravkoC napisal/-a: Ravnokar sem pogruntal, da sta markor in miroR soseda - par hiš narazen.
Jaz pa to že en čas vem, a vas s tem res nisem obremenjevala.

ZdravkoC napisal/-a: Ravnokar sem pogruntal, da sta markor in miroR soseda - par hiš narazen.
areh napisal/-a:Nazadnje ko sem vido ZdravkotaC je imel črne lase in fotoaparat v roki![]()
Areh napisal/-a:Pje, samo jaz imam zgleda neke čudne termine, ker nikol nobenga ne vidim..
ZdravkoC napisal/-a:markor napisal/-a:kje tečete med Slivnico in Hočami - kar po glavni cesti?
kako je s stezo mimo ribnikov - jo uporabljate?
kje za vragca gre markirana pot Slivnica - Areh? Ali je to kar relacija grad - motokros - Šestdobe - Plahutnik?
... Čez nekaj časa ... morda ... pa naprej proti vrhu Pohorja ... (ki je zakon) ...![]()
Pozdravljen
Zadnje čase (to toplo zimo) je čedalje več tekačev na terenu. Zgleda tudi, da se športno tekaška kultura dviga. FINO. Mi imamo resnično zavidjivo možnost tekanja po obronkih Pohorja.
Med Slivnico in Hočami je čudovita gozdna pot čez Križno kapelo.
Tudi po glavni cesti mimo ribnika za Hoče se da fajn laufat, predvsem ker je široka bankina.
Za markirano pot pa še malo počakaj, da nebo preveč za en dan
ha ha
Upam, da se kaj vidimo.
markor napisal/-a: ...sem probal progo čez Križno kapelo, ... Je blo ok, pol pa v Hoče, pa ob cesti do Reke - pa dol po Čreti in čez polje domov..
Ej, a poznaš pot/gozdno cesto, ki iz Črete pelje do Šestdob?
markor napisal/-a:Ja, bi se priporočal za "info" - tudi sam sem jo opazil na karti, kaj več pa zaenkrat še ne..![]()
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA