prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 izyemna
Hojla,

fajn se mejte danes na teku. Zal sem tudi jaz ta teden na seznamu tistih, ki prisilno pocivamo :evil:.
Se1PR, kot kaze, bos ti danes prevzela vlogo Sneguljcice! Drz fante nazaj! :wink: :D

lp
Uporabniški avatar
 še1PR
izyemna napisal/-a:Se1PR, kot kaze, bos ti danes prevzela vlogo Sneguljcice! Drz fante nazaj! :wink: :D
No way draga cimra! :nono:
Da bom potem naslednji teden tkole: :evil:
izyemna napisal/-a:Zal sem tudi jaz ta teden na seznamu tistih, ki prisilno pocivamo :evil:.
:?: :?:

:wink: Zdej se bom začela počasi spraševat, če tisto jusufovo al slonovo
Smo sicer zelo grozni in vse novince na mah pozremo s kostmi in kitami vred
, sicer v blagi obliki, ne velja za ženske.... :wink: :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 milkec
Ja, včer je bilo spet luštno, bila je tudi kolesarska Golada!

Se pa moram opravitiči Alji, ker sem na koncu izrekel eno dvoumnost in sem šele zjutraj ugotovil, da je bila verjetno narobe razumljena.
Enostavno sem Aljo proglasil za Trnuljčico, da je bila zadnja. Pa to ni letelo na tek - bognedaj - ampak zato, ker je krepko zamudila na štart in jo je moral šele princ Razi zbuditi po telefonu (če malo prilagodimo).

Tako, da Alja, prosim brez hude zamere (malo jo je pa itak lahko, da se bomo tudi drugi teden podili po Goladi).
Uporabniški avatar
 še1PR
milkec napisal/-a:Se pa moram opravitiči Alji, ker sem na koncu izrekel eno dvoumnost in sem šele zjutraj ugotovil, da je bila verjetno narobe razumljena.
Enostavno sem Aljo proglasil za Trnuljčico, da je bila zadnja. Pa to ni letelo na tek - bognedaj - ampak zato, ker je krepko zamudila na štart in jo je moral šele princ Razi zbuditi po telefonu (če malo prilagodimo).

Tako, da Alja, prosim brez hude zamere (malo jo je pa itak lahko, da se bomo tudi drugi teden podili po Goladi).
:lol: :lol: Milkec, nič bat! Zamuda je bila ja (se opravičujem, sem res zaspala...), zamere pa ne, samo obilica smeha :lol: !
PS: :? Hmmm, tele pravljice... da o princih ne govorimo...! :wink: :lol:
Nazadnje spremenil še1PR, dne 02 Mar 2007, 08:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 še1PR
Zdaj pa še mojih nekaj:
- najprej naj povem, da tele Golade sploh niso več tisto kar so bile!
Laufer je tako spremenil standarde Golade, da smo pekačice domačic, pa sosedi, pa Kitajci, pa kaj ti jaz vem še kdo, čist opleli! :wink: Ko te na vrhu Golade čaka topel čaj, piškoti, itak pa imaš ves čas teka suport... (So rekli, da skor še infuzijo dobim, če bi kolapsirala... :wink: ) se to skor z najbolje organiziranimi teki ne more primerjat...
Tko, da Laufer: HVALA!!! :cast:
- :oops: zamudila sem štart....
- končno mi je spet uspelo sestavit skoraj tako Golado, kot sem se jo šla pred mojimi pripravami za dopust in sem bila skrajno ponosna sama nase. :oops: Softi, hvala za une "nočne baze po PST"... :wink:
- kavalirji še vedno so! Kljub temu, da so bili tahitri Goladarji "že skor izpod tuša", sem imela ves čas spremstvo in sprejem na cilju...
- pa novinci so tud, ja. Zdaj bo številka že kmalu štirimestna, čeprav nekatere(i) vztrajno manjkajo...
- padle so ideje, da bi organizirali triatlon z disciplinami Golade: tek, kolesarjenje, pohodništvo...
- ugotovili smo, da oglasa za pogrešanega Ludvika ni več. Ostajajo ugibanja, ali se je vrnil ali izginil za večno. Kakorkoli. Primer zaključen. :wink:
- na egoklancu je smrdelo po zažgani gumi... :wink: :wink: (je Maj rekel, da je že obrabljeno, ampak me je spravilo v smeh tam, kjer sem vlekla jezik za sabo.)
- v tisto easy pa to tud jaz ne verjamem. Še vedno prisegam na ZEN. :wink:

Luštno je bilo! :D Se vidmo spet....
Uporabniški avatar
 Vlajko
še1PR napisal/-a:... oblica smeha ...

V oblicah je običajno krompir, za smeh pa še nisem slišal. :roll: :lol:
A je to spet kakšna nova Golidarska fora? :?: :wink:

3,14 es:
Kako je izgledal Tinijev "easy"? :)
Uporabniški avatar
 še1PR
Vlajko napisal/-a:
še1PR napisal/-a:... oblica smeha ...

V oblicah je običajno krompir, za smeh pa še nisem slišal. :roll: :lol:
A je to spet kakšna nova Golidarska fora? :?: :wink:
Ni fora. Tud zdej še skor spim (kt včeri pred štartom :wink: ), pa mi je ponagajal škrat. (ma ne spet iz pravljic! tipkarski!)

Vlajko napisal/-a:3,14 es:
Kako je izgledal Tinijev "easy"? :)
Lej, tkole :wink: :
še1PR napisal/-a:- v tisto easy pa to tud jaz ne verjamem. Še vedno prisegam na ZEN. :wink:

Vlajko, daj pridruži se nam kdaj!
Uporabniški avatar
 Vlajko
še1PR napisal/-a:... Vlajko, daj pridruži se nam kdaj ...

Bom, a šele takrat, ko bo poletni čas ... in dnevna svetloba. :!: :wink:

Itak pa sem ta teden šele začel migati po 3-tedenski prisilni pavzi :arrow: me nedeljski PST tek prav skrbi. :roll:
Uporabniški avatar
 še1PR
Vlajko napisal/-a:
še1PR napisal/-a:... Vlajko, daj pridruži se nam kdaj ...

Bom, a šele takrat, ko bo poletni čas ... in dnevna svetloba. :!: :wink:

Itak pa sem ta teden šele začel migati po 3-tedenski prisilni pavzi :arrow: me nedeljski PST tek prav skrbi. :roll:
Nedelja naj te ne skrbi preveč! Pridemo tudi ZEN tekači :wink: in rekovalescenti iz Golade, tko da boš družbo gotovo imel! In na Goladi je res tako, da nikoli nis(m)o koga tam "pozabili"! Se veselim, da se spet vidimo!
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
softi napisal/-a:Milkec, Tini in ostali hitrotekači, dejte prosim dones Jusufa al Slona al kaj že je, fajn zmatrat :twisted: ......snip.....

8) Lahko ti povem, da mi ni bilo hudo ne v sredo ne v cetrtek. :twisted: Sem se obakrat lepo oznojil. ;) :)
Skratka, se priporocam se za kdaj. :)
Srecno!

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
eggy napisal/-a:
tini napisal/-a:...... pridem tudi jaz na en easy tekec.

Joj.......sam da mu ne bi kdo slučajno verjel :)

8) Eggy, jaz sem mu verjel. :) In res je bilo bolj na lahko. :) (cvekali smo veliko PRESS)

lp, Jusuf Albazarjan
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
še1PR napisal/-a:...snip.... :wink: Zdej se bom začela počasi spraševat, če tisto jusufovo al slonovo

8) Draga Trnulcica, tole je pa ze cist grozn. :) Mislim, svasta. :) Ze vidim, da bom moral kaksno res ugriznit. ;) :lol: (joj sem lacen PRESS)

lp, Jusuf MalaZival
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
Vlajko napisal/-a:3,14 es: Kako je izgledal Tinijev "easy"? :)

:) Pridi pa vidi. :twisted: Ampak se je res nazaj drzal, ker je imel potem se fuzbal. :D

lp, Jusuf AlahAkbarJelIslam
Uporabniški avatar
 še1PR
Jusuf napisal/-a:Hoj!
še1PR napisal/-a:...snip.... :wink: Zdej se bom začela počasi spraševat, če tisto jusufovo al slonovo

8) Draga Trnulcica, tole je pa ze cist grozn. :) Mislim, svasta. :) Ze vidim, da bom moral kaksno res ugriznit. ;) :lol: (joj sem lacen PRESS)

lp, Jusuf MalaZival
:lol: :lol: :lol: :twisted:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
8) Ja, lustno je bilo vceraj. :) Laufer je lepo poskrbel za prijetno okrepcilo na vrhu in v cilju. :cast: Savo, hvala. Se oddolzim ob priliki. ;)
Torej, Snegulcica je bila na startu, vrnila se je kot Trnulcica in jaz res ne vem kaj se je dogajalo na poti. :D Tini je demonstriral kaj on z lahkoto in ostali malo manj z lahkoto pokazemo na Goladi. :) Zopet je bil v igri egometer in sva z Milkcem vlozila kvizkota. :) Seveda sva na Hrusevski ugotavljala, da je cesta spet malo daljsa kot zadnjic. :)
Ja, oglas za ML (macko Ludvik) je res izginil. :) Z gotovostjo trdim, da za tem gnusnim dejanjem stoji "tajno drustvo PGC". :) Slava mu! ML namrec. ;) :D
Eto, to bi bilo tako na kratko, kaj je dogajalo vceraj. :) Flauze in ostale cveke pa serviramo vsak cetrtek od 1700 do 1800 na znanih lokacijah. Dobrodosli. :)

lp, oranzni slon
  • 1
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA