INOT napisal/-a:ZdravkoC napisal/-a:INOT napisal/-a: ... Sam veš, da je tisto nad 6 ur pravo muèenje 
Èuj Inot, si milo nad 3 ure? Po šestih urah ti je že itak vseeno
Štajerci bi se lahko zmenili za kak skupen prevoz 
Èe sem odkrit bi bil èas okrog 6 ur trenutno zame super.Sanje so še pa vedno,da mogoèe kdaj odteèem pod 5 ur.
Spomnim se da sem pred leti za rezultat 5.03 posteno garal . Poleg tega sem zimski del dopusta (solske pocitnice ) zlorabil da sem dvakrat na dan ( pet 4 dni zaporedoma ( tik pred Cazmo ) tekel redno turo z visinko razliko in kilometrov..saj se vec ne spomnim...ampak...
Ampak bilo je pa ta pravo. V teh petih urah smo tekaci menjali 3 letne case :
sonce, veter in dez, sneg...
Lani smo Inot, Miro in se nekaj nas tekli po dokaj stabilnem vremenu ampak vseeno nekaj vetra.
Jaz bi rekel najboljse da ni nobenih pricakovanj.
Se prepustis progi in sproti uravnavas ritem.
CE nisi taksna slika kot sem jaz ko ga osvezilna postaja vcasih ustavi...
Aja POZOR! ce bo hladno bodi pripravljen na moznost krcev.
Zato predlagam par dni prej da veliko pijes zelenih napitkov, kavliteten kakao, limone ( vse to so dragoceni viri magfnezija ki se kvalitetno absorbirajo. Surova spinaca je zaradi ugodnega Ce in Magnezija the best. Ce pijes vodo in se z njo namakas zadnji dan pazi da prevec ne raztopis pridobljenih elektrolitov. Zato vedno malo limone stisnes cisto malo v vodo.
Prijetne zakljucne prirarve.
JAz jutri ali v torek zakljucim priprave - grem odteci 20stko na Vurberk
( 2x trasa Vurberk-Korena-Vurberk ). Pa Bog daj da bo to dovolj zato da pridem udobno do cilja. Potem pa tako kot sem kot student bral v enem prirocniku za Body Building:
- odmarajte, idite u kino, nemojte se zamarati, spavajte heheh