tae napisal/-a:RoKo napisal/-a:- tekmuj in se ne obremenjuj z medaljami in uvrstitvami;
Kakšen je potem smisel tekmovanja ? Druženje, dobra volja, vzdušje in vse ostalo je le še rekreacija. Morda bi mi moral rečt naj se udeležujem tekmovanj. Večina jih sicer pravi važno je sodelovati, ne zmagati, ali pa vsak ki priteče v cilj je zmagovalec, ampak to je le tolažba slabših.
matej-jethro napisal/-a: ........... al pa Aleš na Tinija .....
lojzeP napisal/-a:razumem, da grem enim fejst na jetra ( ne jethra), ampak se tolažim, da prihaja ( a že
) sezona bicikla, pa bom tam marsikterga leđno spramljal.
![]()
lojzeP napisal/-a:Tae ne se sekirat. Tudi tebi bo posvetil žarek, ki ti bo raztegnil obraz v zmagovalni nasmešek - najbolje brez medalje in pokala - temu se reče osebno zadovoljstvo.
MihaPR napisal/-a:Tako kot je povzel Miro, za vsako stvar se gara.
Lahko rečem samo to, da bi na cici teku v Sežani zagotovo zmagal v "šprintu" na 400 metrov. Medaljo bi zagotovo dobil, kajne Tae.
MihaPR napisal/-a:Tae: očitno si narobe razumel. Nikakor ni bilo mišljeno žaljenje, samo na najkrajši možen način sem ti hotelo dgovoriti, da so starostne kategorije postavljene ravno zaradi tega. Lahko bi seveda debatirali zakaj ravno na 20, 30 let, ali na 25, 35, kakorkoli, ampak nekako je potrebno narediti red.
MihaPR napisal/-a:Ravno včeraj sem gledal na Evrosportu boks, kjer so imeli neko tehtanje. Tiste kile za uvrstitev v kategorijo so še bolj krivične, pa še to, da lahko prehajaš med kategorijami, medtem ko pri tekaških nekako ne moreš.Tu se pa ne morem strinjati s tabo. Si predstavljaš, da bi se med sabo borili vsi prijavljeni na neko tekmovanje določeni z naključnim žrebom ne glede na kilažo, leta in vse ostale faktorje. V ringu bi se znašla npr. Tyson (super težka kategorija) in en tak, kot sem sam (imam okoli 62 kg, kar bi bila pri boksu super lahka, oziroma peresna kategorija). Boks je šport moči. Lahko bi šteli sekunde in ne runde koliko časa bi zdržal na nogah.
raziskovalec napisal/-a:Če se omejim na tek ti predlagam znanstveno metodo. Preglej rezultate raznih vaških tekov z majhnim številom udeležencev. Vir internet pa športni koledar in podobno. Če svojim rezultatom prideš v območje medalj je to pravi tek. Seveda lanski rezultati niso nobena garancija za letos, a kljub temu v pomoč.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA