Zdravo!
Evo, še jaz - pozno sicer, a zato nič manj grozno... (šala)
Skratka, moj "prvi uradni tek" - po res dolgem času - mislim, da sem se nazadnje tekmoval v rosnih mladih letih.. ah, kje je že to.. če se kdo še spomni - laufali smo po ulicah Košakov npr.
Da ne zaidem preveč - res lepo povabilo Klateža

nisem mogel odklonit, tek mi je bil kar všeč, gužve ni bilo, sonce je bilo, rezultat je tudi bil, zadovoljen sem tudi bil...
Eno sem le opazil - običajno tečem glede na pulz - in sem si postal kar "domač" z njim, lepo sva usklajena, ko hoče on gor grem jaz dol ipd.

Skratka, lepo dihava skupaj...
No, tu je bila pesem drugačna, pulz je čisto znorel, vtrgalo se mu je, šel čez svoje meje (baje adrenalin in tekma in to) - tak da sem imel na koncu povprečni pulz za vsaj 10 večji kot običajno (168 namesto cca 154). No, med laufom sem sicer bil malo zmeden - ali sem prehiter / prepočasen / ali sploh še tečem ali kaj??? (bolj počasi res nisem mogel it.. - šala, spet..)
Zgleda, da bo treba to posebej natrenirat..
Sicer - nisem si še čisto na jasnem glede razmerja "tekme - jaz", me še "bega" nekaj stvari okrog tega, zaenkrat pa sem jasno firbčen in vtikam nos v vse, kar me zanima... Brez nekega globjega namena oz. cilja, zaenkrat..
Se vidimo naslednjič!

Lp!
p.s. Areh, jaz pa sem dobil olje s folijo, he, he..
p.p.s. A kako mi je to uspelo? Preprosto - prijaviš se ob 9.00, pol pa v mirnem bifejčku, v senci, ob kavici, popolnoma skuliran prebereš celotno sobotno Delo..
p.p.p.s. ... s prilogo vred...