Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Rok_E
Simon

prvo se kvalificiraj v sredo na Poljanah, potem se odreži v Kopru, potem pa lahko razmišljaš o polovičkah( 21,125km).
Sicer pa v Sloveniji in bližnji okolici nikjer ni norme oz.kvalifikacij za tek, potrebna je samo dobra volja in malo kondicije,....
Uporabniški avatar
 SimonS
Rok: se vidimo v sredo :)
Uporabniški avatar
 Vreme
Rok_E napisal/-a:Simon

prvo se kvalificiraj v sredo na Poljanah, potem se odreži v Kopru, potem pa lahko razmišljaš o polovičkah( 21,125km).
Sicer pa v Sloveniji in bližnji okolici nikjer ni norme oz.kvalifikacij za tek, potrebna je samo dobra volja in malo kondicije,....

Oprosti če sem spregledal, o kakšnih kvalifikacijah na Poljanah je tu govora??? :?:
 Rok_E
Vreme
sory to je čisto interna zadeva (beri v firmi izbiramo tretjega udeleženca štafete in bomo izvedli testiranje).[list=][/list]
Uporabniški avatar
 Vreme
Rok_E napisal/-a:Vreme
sory to je čisto interna zadeva (beri v firmi izbiramo tretjega udeleženca štafete in bomo izvedli testiranje).[list=][/list]

:laola
Uporabniški avatar
 markor
Zdravo!
Evo, še jaz - pozno sicer, a zato nič manj grozno... (šala) :wink:
Skratka, moj "prvi uradni tek" - po res dolgem času - mislim, da sem se nazadnje tekmoval v rosnih mladih letih.. ah, kje je že to.. če se kdo še spomni - laufali smo po ulicah Košakov npr. :roll:
Da ne zaidem preveč - res lepo povabilo Klateža :wink: nisem mogel odklonit, tek mi je bil kar všeč, gužve ni bilo, sonce je bilo, rezultat je tudi bil, zadovoljen sem tudi bil...
Eno sem le opazil - običajno tečem glede na pulz - in sem si postal kar "domač" z njim, lepo sva usklajena, ko hoče on gor grem jaz dol ipd. :wink: Skratka, lepo dihava skupaj... :wink:
No, tu je bila pesem drugačna, pulz je čisto znorel, vtrgalo se mu je, šel čez svoje meje (baje adrenalin in tekma in to) - tak da sem imel na koncu povprečni pulz za vsaj 10 večji kot običajno (168 namesto cca 154). No, med laufom sem sicer bil malo zmeden - ali sem prehiter / prepočasen / ali sploh še tečem ali kaj??? (bolj počasi res nisem mogel it.. - šala, spet..) :wink:
Zgleda, da bo treba to posebej natrenirat.. :roll:
Sicer - nisem si še čisto na jasnem glede razmerja "tekme - jaz", me še "bega" nekaj stvari okrog tega, zaenkrat pa sem jasno firbčen in vtikam nos v vse, kar me zanima... Brez nekega globjega namena oz. cilja, zaenkrat.. 8)
Se vidimo naslednjič!
:wink: Lp!
p.s. Areh, jaz pa sem dobil olje s folijo, he, he.. :D :D :D
p.p.s. A kako mi je to uspelo? Preprosto - prijaviš se ob 9.00, pol pa v mirnem bifejčku, v senci, ob kavici, popolnoma skuliran prebereš celotno sobotno Delo.. :wink:
p.p.p.s. ... s prilogo vred... :D
Uporabniški avatar
 klatez
klatez napisal/-a:Ej Areh, za tvoj prvi uradni tek v "tem življenju" pa res ne moreš ostati praznih rok. Podarim ti moje olje in folijo. Samo zmeni se z ženo, da te bo spustila na pijačo, kjer bo prevzem... :wink:

Kje si Areh - ponudba bo počasi iztekla! (bo moja žena olje pa folijo porabila) :wink:
Nazadnje spremenil klatez, dne 18 Apr 2007, 07:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 klatez
markor napisal/-a:p.p.s. A kako mi je to uspelo? Preprosto - prijaviš se ob 9.00, pol pa v mirnem bifejčku, v senci, ob kavici, popolnoma skuliran prebereš celotno sobotno Delo.. :wink:
p.p.p.s. ... s prilogo vred... :D

Kaj nisi povedal, da boš prišel toliko prej?
Bi lepo kavico v miru spila tak pa sem jaz komaj uredil vse pred startom!
Uporabniški avatar
 markor
He, zdaj, ko sem videl, kako fino družino imaš - in da greste lepo vedno povsod skupaj - bom tudi jaz drugič vzel "moje priključke" s sabo - pa adijo kavica pa to... :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA