Potem pa jaz nedemokratično določim datum in objavim razpis

areh napisal/-a:MarkoR, dej podrobno napiši tisto pot o kateri sva se pogovarjala v Bistrici...zanima me od Hotinje vasi do Orehove vasi-ob železnici. Odsek od račke železniške postaje do Hotinje vasi pa itak poznam.
LpA
kseb napisal/-a:Tudi jaz sem interesent za skupinski tek, èe le ne boste preveè noreli.
Snežni, kolo lahko pustiš pri meni (stanujem v raèah, v bližini železniške proge).
Lp.
Damijan napisal/-a:Upam, da prièakovanja ne bodo prevelika, vseeno ne živimo bogu iza leða.
"Moja" pot je dost pestra, nekaj je tudi mega prometnic (par sto metrov), nekaj lokalnega asfalta, pa makedam in seveda tudi mehkih travnatih potk ter gozdnih stez. Skratka, vse - razen visokogorja in avtocest...
markor napisal/-a:
8 do 9: najlepši del
, makedam, skozi gozd, pazi edino, da zaviješ pravočasno desno (table) - čez greš naravnost greš narobe. Čez železnico (včasih sem tu zavil nazaj ob žel. nazaj proti Račam in domov - pa je zneslo "le" dobrih 18km - pa mi potem ni bilo za laufat 3km okrog hiše - že itak sem jim malo čuden..
). Skratka, pol pa ob akumulaciji do križišča 9 (tabla)
markor napisal/-a:
9 do 10: pri tabli zaviješ na "poljsko cesto", v gozdu tu pa tam "izgine", na drugi strani pa te "izvrže" na polje, čez polje do hiš na obzorju (Požeg)
markor napisal/-a:Sicer se zdaj moji sovaščani tekači ob prebiranju tega detajlnega opisa najbrž malo nasmihajo, a kaj bi to.. Tek je lep
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA