Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Sončka
Čestitke vsem, ki ste tekmovali.
Nazadnje spremenil Sončka, dne 23 Avg 2007, 06:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 tae
Sončka napisal/-a:Čestitke Tae! Skrajni čas, da si se prebil nad 4. mesto, ker to je bilo pa že preveč! Tolk let treninga, pa vedno Samo četrti! :wink: Čestitke!

Vesel sem, da si ti in tudi vsi ostali veseli za moj uspeh. Vseeno te moram malo popraviti, ko praviš: "tolk let treninga,...." Dejansko sedaj tečem 2 leti. (natančno 20.5.2005 smatram za začetek mojega ukvarjanja s tekom)
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Z malce zamude še moje poročilo s teka v Bevkah (NIBILOINTERNETAVBLIŽINI) :bum: :hack: :nono:
Ja, najprej čestitke Tae-tu (PREHUDA KONKURENCA PRESS) za osvojeno 2. mesto ter seveda tudi Tini-ju za 3. mesto, ki sta me v moji kategoriji prehitela kot za šalo... :shock: :oops:Ja ne vem, če bi jaz še tekmoval z njima, mislim, da jim ne sežem niti do kolen :roll:
Drugače pa zanimiva, simpatična prireditev v Bevkah, ki so me kar malo pozitivno presenetile :cast:, saj nisem pričakoval takšnega modernega športnega objekta. No, tukaj moram pojasnit, da sem bil še pred nekaj leti praktično sosed iz sosednjega kraja in Bevke ravno niso slovele po nekakšnih športnih objektih oziroma športu na splošno. No stvari so se očitno spremenile, tako, da upam ,da bodo s temi zadevami samo še nadaljevali :lol:
Glede mojega teka pa naslednje: prvič sem se postavil bolj v ospredje, odločil sem se da tokrat tečem brez ure :shock: :oops: :? (brez vseh meritev srčnega utripa, tempa, kilometrskih časov, klancev...itd) in sem se med tekom počutil čisto izgubljenega (še dobro,da sem lahko večji del poti gledal Erota v hrbet in tako, vsaj malo imel občutek kje sem, Ero hvala, ker vsaj ti nisi tekel prehitro :clap: :cast1:), sicer me je med tekom malo mikalo, da bi vaščane, ki so stali ob progi, vprašal koliko je ura :shock: :oops: :?: ampak, ta ideja se mi je zdela ful smešna in sem to idejo raje opustil...
Drugače pa s tekom kar zadovoljen, s tempom 4.07 min/km sem odtekel najhitrejši tek letos.
Po teku analiza ob golažu in dobri družbi forumovcev, spoznal novo forumašico Dano, kupil srečko ter zadel neko krpo za avto :shock: :twisted:.Po objavi rezultatov na hitro zapustil prireditev!
Čestitke tudi ostalim forumovcem za odlične rezultate!

LP!

P.S.:Tae, še enkrat hvala za DVD, nisem pa še imel časa, da bi si ga ogledal, bom poizkusil danes zvečer... :oops: :shock:
Uporabniški avatar
 Sončka
tae napisal/-a:
Sončka napisal/-a:Čestitke Tae! Skrajni čas, da si se prebil nad 4. mesto, ker to je bilo pa že preveč! Tolk let treninga, pa vedno Samo četrti! :wink: Čestitke!

Vesel sem, da si ti in tudi vsi ostali veseli za moj uspeh. Vseeno te moram malo popraviti, ko praviš: "tolk let treninga,...." Dejansko sedaj tečem 2 leti. (natančno 20.5.2005 smatram za začetek mojega ukvarjanja s tekom)

Tae, mal te hecam, no. Pravzaprav, glede na to kolk malo časa treniraš, imaš res super rezultate. :juhuhu: Še enkrat čestitke.
 kovit
Nadj@ napisal/-a:CIAO

Čestitke obema.

Tud z moje strani cestitke Taetu in Tiniju za dobro dirko.
Kdo hudica je pa un k je na prvem mestu?
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Zadnja leta sem reden gost v Bevkah. :lol:
Tokrat je z TFRazymobilom prispela peterica. :driver:
Trije tekmovalci in dva navijača. Dve forumovki, dva forumovca in en simpatizer. Med njimi tudi kasnejša medaljistka, a ne prehitevajmo dogodkov. :wink: :arrow:

:arrow: Prireditev je vedno dobro organizirana, lepo obiskana z odlično konkurenco.
:arrow: Letos je bilo vreme skoraj idealno za tek, v veselje mi je bilo videti toliko rdečih pik.
:arrow: Čestitke vsem, še posebej našim kolajnistom, še zlasti novopečeni srednje progašici (14) Metki in našemu skoraj večno 4. Taetu. Tini itak "rastura" na vseh možnih kombinacijah (konfiguracijah) prog in razdalj. V njuni konkurenci smo imeli kar 3 med prvih 5. Obivankenobi, ki je bil mislim 5 se tudi vrača po poškodbi, mislim da bo do jeseni še malo dodal. Zajc je itak zakon Vsem :clap: :cast: :cast1:

A ja moj nastop: :wink: :idea: :arrow:
Tek je bil tako zelo sproščen, da sem na štartu celo pozabil vklopiti svoj "futpod". :rol: Sem se tudi malo preveč zadaj postavil.
Potem pa prvi kilometer lepo počasi, potem pa v glavnem le še prehitevanje in gledanje na pulz. prvi krog okoli 33 minut, drugega pa minuto počasneje. V svoje veliko veselje se vsako leto manj "matram" na progi in pri tem dosegam vsako leto boljši rezultat (tudi časovno). No lahko meni, ker sem imel zelo počasno "izhodišče". Letos je tako tale 14tica šla pod uro in sedem minutami. :lol: :heart

Navijačem)icam), še posebno iz TF vrst hvala za spodbudo na progi, vsem TFkam in TFcem hvala za družbo. :TF)

Dannae se nam je predstavila v živo na progi in po teku. Po teku smo TFjevci skupaj malo smo poklepetali, pojedli, popili, zaploskali medaljistom in se odpeljali. Še pridemo, tale tek je hiter in proga sompatična. :arrow: :juhuhu:

P.s. Naknadno zvedel, da je zmagovalec v najzloglanejši kategoriji bil TF-jevec Kovit. Čestitke tudi njemu. Torej trije TF-jevci na odru, pa še 5. v kategoriji. Saj lepš že ne more bit. A ne bi raje imeli kar "klubsko" prvenstvo.
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 04 Jun 2007, 14:24, skupaj popravljeno 7 krat.
Uporabniški avatar
 dannae
:arrow: Najprej: vsem medaljistkam in medaljistom čestitke. :clap: . TF jih je dobil kar nekaj. Da bom jaz kakšno prinesla v tale TF-jevski hlevček, bom mogla malo bolj trenirat. :-- .

:arrow: Potem: spoznala sem kar nekaj forumovcev in oni očitno mene :oops: , da ne citiram vseh. Staša:Mož je puncama kuhal kosilo (ne meni), jaz sem se jim kasneje pridružila na popoldanskem "pikniku" prijateljev.

:arrow: Potem: Lola - čestitke! Pa na cilju nisi ravno zgledala kot, da si se namatrala. Pa pritekla prva na 14ki z nasmehom.

:arrow: Razsvetlitev: Kovit, kdo hudiča je že tale ta prvi? Čestitke! Ko si bil že tako hiter, bi lahko še kakšen krog odtekel.... in tako bi Tae odnesel zlato :)

:arrow: Potem: :TF) fajni ste. Luštni ste. Ostanite taki pozitivci for ever....

:arrow: Aja in še tole: PAR FOTK(uspela sem jih celo dat v galerijo) jupi

Meni je bilo na teku luštno. Po barju, gozdu, kolovozu, čez blatne bazenčke, (Tini je bil ful bl svinjski kt jest :wink: ), mimo domačinov, ki so kar s šlauhom filali vodo v plastične kozarčke. :cast1: , vzdušje super. Hvala Bevke.
 kovit
dannae napisal/-a::arrow: Najprej: vsem medaljistkam in medaljistom čestitke. :clap: . TF jih je dobil kar nekaj. Da bom jaz kakšno prinesla v tale TF-jevski hlevček, bom mogla malo bolj trenirat. :-- .

:arrow: Potem: spoznala sem kar nekaj forumovcev in oni očitno mene :oops: , da ne citiram vseh. Staša:Mož je puncama kuhal kosilo (ne meni), jaz sem se jim kasneje pridružila na popoldanskem "pikniku" prijateljev.

:arrow: Potem: Lola - čestitke! Pa na cilju nisi ravno zgledala kot, da si se namatrala. Pa pritekla prva na 14ki z nasmehom.

:arrow: Razsvetlitev: Kovit, kdo hudiča je že tale ta prvi? Čestitke! Ko si bil že tako hiter, bi lahko še kakšen krog odtekel.... in tako bi Tae odnesel zlato :)

Meni je bilo na teku luštno. Po barju, gozdu, kolovozu, čez blatne bazenčke, (Tini je bil ful bl svinjski kt jest :wink: ), mimo domačinov, ki so kar s šlauhom filali vodo v plastične kozarčke. :cast1: , vzdušje super. Hvala Bevke.

no saj ena mi je čestitala :evil:
:juhuhu: :cast1: :juhuhu:
Uporabniški avatar
 tae
kovit, tudi jaz ti čestitam. Očitno deluješ precej pod krinko. Pred začetkom tekme, med hranjenjem in ob podelitvi smo se forumovci držali dosti skupaj. Očitno te še nihče ne pozna. Zdaj bodo zagotovo tudi zate čestitke navalile, ko si se razkrinkal (s pomočjo Dane). Skromnost je lepa čednost.
 ton
A boga Bikarjeva je bila pa zmeraj četrta? Hjah, kratkoprogaši...
Uporabniški avatar
 bojank
tae napisal/-a:milkec, zaradi svojega navdušenja, sem čisto pozabil omeniti, da sem te spoznal, sorry :oops: . Pa še našo novo članico danane (upam, da sem prav napisal), ki ima menda še nekaj fotk za nas. In Bojank-ja, če se ne motim je tudi on dobil medaljo.

Res je, tudi to se je zgodilo, da sem se tudi jaz vpisal med tekaškiforummedaljiste. Kot se reče ob takem dogodku: več stvari se je poklopilo, pa se tudi takim, kot sem jaz, kaj takega pripeti.

V glavnem, imeli smo se fajn, vse ste napisal. Veliko forumovcev nas je bilo, to je najvažnejše.
Uporabniški avatar
 cvalenti
Sončka napisal/-a:
tae napisal/-a:

Tae, mal te hecam, no. Pravzaprav, glede na to kolk malo časa treniraš, imaš res super rezultate. :juhuhu: Še enkrat čestitke.

Tae,potem bo že dve leti odkar ne kadiš,opaaaaa!!!!!!Lepo! :lol:
 lolan
dannae napisal/-a::arrow: Najprej: vsem medaljistkam in medaljistom čestitke. :clap: . TF jih je dobil kar nekaj. Da bom jaz kakšno prinesla v tale TF-jevski hlevček, bom mogla malo bolj trenirat. :-- .

Hvala za čestitke! No mal sem pa bla utrujena, sploh zadnjih 5km sem mela že dost, pa mi je en dečko fajn tempo držal in je blo lažje.
Se pa tud nikoli ne spomnim, da bi se prijavila kot članica tekaškega foruma. Me lohk prištejete k ekipi :)

Tudi jaz čestitam vsem stopničkarjem, pa vsem ki so zmogli do cilja, v končni fazi ravo to šteje.

LP,
Lola
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Ma te sploh nisem prej videl da si tako visoko stal. BRAVO; BRAVO, BRAVO, in še enkrat BRAVO KOVIT

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA