Z malce zamude še moje poročilo s teka v Bevkah (NIBILOINTERNETAVBLIŽINI)
Ja, najprej čestitke Tae-tu (PREHUDA KONKURENCA PRESS) za osvojeno 2. mesto ter seveda tudi Tini-ju za 3. mesto, ki sta me v moji kategoriji prehitela kot za šalo...

Ja ne vem, če bi jaz še tekmoval z njima, mislim, da jim ne sežem niti do kolen
Drugače pa zanimiva, simpatična prireditev v Bevkah, ki so me kar malo pozitivno presenetile

, saj nisem pričakoval takšnega modernega športnega objekta. No, tukaj moram pojasnit, da sem bil še pred nekaj leti praktično sosed iz sosednjega kraja in Bevke ravno niso slovele po nekakšnih športnih objektih oziroma športu na splošno. No stvari so se očitno spremenile, tako, da upam ,da bodo s temi zadevami samo še nadaljevali
Glede mojega teka pa naslednje: prvič sem se postavil bolj v ospredje, odločil sem se da tokrat tečem brez ure

(brez vseh meritev srčnega utripa, tempa, kilometrskih časov, klancev...itd) in sem se med tekom počutil čisto izgubljenega (še dobro,da sem lahko večji del poti gledal Erota v hrbet in tako, vsaj malo imel občutek kje sem, Ero hvala, ker vsaj ti nisi tekel prehitro

), sicer me je med tekom malo mikalo, da bi vaščane, ki so stali ob progi, vprašal koliko je ura

ampak, ta ideja se mi je zdela ful smešna in sem to idejo raje opustil...
Drugače pa s tekom kar zadovoljen, s tempom 4.07 min/km sem odtekel najhitrejši tek letos.
Po teku analiza ob golažu in dobri družbi forumovcev, spoznal novo forumašico Dano, kupil srečko ter zadel neko krpo za avto

.Po objavi rezultatov na hitro zapustil prireditev!
Čestitke tudi ostalim forumovcem za odlične rezultate!
LP!
P.S.:Tae, še enkrat hvala za DVD, nisem pa še imel časa, da bi si ga ogledal, bom poizkusil danes zvečer...