Jaz sem bila pa z samo organizacijo že lani in letos zelo zadovoljna. Vse pohvale organizatorju!
Edino vidim, da bo tek počasi postal tekmovalen.
Bom pa malo pokomentirala Maniko...
Manika napisal/-a:
Drugače pa je bilo luštno spet tekat po Tivoliju. Le tole z obveznim nošenjem majčk
. Mojo prijateljico je po petih minutah začelo vse srbet. Jaz je najprej sploh nisem hotela obleči, potem pa sem si jo dala čez svojo tekaško majico. Joj, kako je bilo vroče. Je bilo kar nekaj komentarjev ob progi v stilu: Sej so vse iste! Moj komentar: Čreda.
Da pa so spet imeli samo L velikosti, je pa za skritizirat. Ja zakaj neki pa smo v predprijavi pisali na prijavnico velikost majice? Lahko bi vsaj za tiste v predprijavi pripravili majice z željeno velikostjo, a ne?
Tudi proga je za promocijo teka čisto pretežka. Večina jih je v klanec itak hodila.
Pa da ne omenjam, kolikokrat me je kakšna ob prehitevanju pošteno odrinila s komolcem
.
Mislim, da me naslednje leto ne bo na tem teku.
Majčke so bile čisto vredu, sem pa jaz dobila mail, da jo lahko dvignem že v petek, tako da...
In ta beseda ČREDA? Saj tam smo vse prišle da tečemo in se družimo, ne pa da se kažemo kaj ima katera oblečeno. Meni je bilo pa prav užitek pogledat to "čredo" istobarvnih tekačic.
Ne tečem veliko, pa mi proga nikakor ni bila pretežka. Lažjo si pa že težko zamislim.
Tudi mene marsikatera sunila, ampak to je povsem normalno.
Prišla sem iz primorskega konca in bila res navdušena. Se mi zdi da ljudje v velikih krajih sploh ne znajo ceniti takih stvari ( v tem primeru ta prireditev). Pijača, hrana, masaža, vse zastonj. Pa še za otroke zelo lepo poskrbljeno, polno nagrad.
Domov smo odšli veseli, prijetno utrujeni in polni nagrad.
Se vidimo naslednje leto