oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!
markomr napisal/-a:...snip, snip....Tvoj komentar o rollerjih je pa zelo podoben, pogostim poskusom mojega sina, ocka poglej, sosedovi pa lahko TOOOO, jaz bi pa sam....
Ne, moj komentar o rollerjih je posvecen temu, da se na urgenci vsak dan zdravi veliko poskodb, ki nastanejo ob uporabi razlicnih "zdravih" sportnih rekvizitov. Sam imam enega ze odraslega mulca in sem vse tiste fore s " sosedov pa lahko" ze dal skozi. Ja, veliko besed je treba, da dopoves, da nekaj kar pocne sosedov ni nujno najbolj pametno. 
markomr napisal/-a:
pa brez zamere. Sforsirani otroci se mi pac smilijo.
Eh, ni kaj zamerit. Pri teh iz Grosuplja bi verjetno tezko govorili o sforsiranih. Sam lahko recem, da je moj pri petih letih znal zelo lepo pokazat, kdaj mu je nekaj dolgocasno in s tem mucno.
lp, oranzni slon
1. Ugotovil sem, da sem si nehote (z brisanjem quoted konca teksta prilastil odstavek od Slona, sorry Slon, spoda tisti, ki me citirate z odstavkom "Ne, moj komentar o rollerjih je posvecen temu, da se na urgenci vsak dan zdravi veliko poskodb, ki nastanejo ob uporabi razlicnih "zdravih" sportnih rekvizitov. Sam imam enega ze odraslega mulca in sem vse tiste fore s " sosedov pa lahko" ze dal skozi. Ja, veliko besed je treba, da dopoves, da nekaj kar pocne sosedov ni nujno najbolj pametno. " , to ni moje ampak Slonovo
2. To make long story short, jaz sem bil en tak sforsiran mulc, posledice, se danes imam problem najt uzitek v receh, pri vsem se matram do skrajnosti, pogosto ne najdem mere, brez opozorila okolice(najveckrat zene), ne najdem veselja v dosezenem, ker se vedno lahko reci naredi boljse (ha ha ha), poleg tega pa imam leglo poskodb no in za povrh faks itd sem koncal, ki ni bil ravno najbolj po mojem prvem okusu. Brez skrbi, v stevilnih receh so imeli stari prav, imam varno sluzbo, dovolj denarja za lepo zivljenje in neumnosti, eni pravijo celo super sluzbo, ja kaj hocem vec....
No ta moj tek je pa res MOJA rec (eh no tud otroci so moji)! Zabavno je, da ko pogledam okoli po kolegih, stevilni, ki tecemo, tecemo obcasno zato, da je to nas ego shock, komu , ki nas je s cem gnjavil, ker itak v vsem ostalem...
To je bilo pa zdaj bolj kot pri psihoterapevtu verjento
Lp vsem Mare