Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Ker sem slučajno tekel v nedeljo v Logatcu :shock: in ker sem že malo firbčen oziroma nestrpen :twisted: :roll: me zanima, če slučajno kdo ve kdaj oziroma kje bodo objavljeni rezultati s tega teka! :hack:
Za informacije se najlepše zahvaljujem! :cast: :cast1:

Lp!
 GOLOVŠKI TEKAČ
Po moje jih ne bo , ker so bili izpisani na tabli in če nisi pogledal jih tudi verjetno ne boš našel. Lahko ti pmagam , da je prvi tekel nekaj čez 35 min jaz pa sem bil 20. s časom 43:44. :twisted: , ker sem na pol proge pregoru :evil: . Lahko se tolažim s tem , da sem prišel tečt direkt iz nočne pa še asfalt me ubija. Krog pa je bil dolg 3300 m po izjavah zmagovalca,ki je bil lansko leto hitrejši 2 min. Osebno pa sem bil razočaran nad udeležbo na tadolgi progi.Pozitivno presenečen pa na tako množičen tek otrok na takratki progi.

upam ,da sem ti kaj pomagal,pa čeprav sem opisal še par svojih občutkov.
Uporabniški avatar
 miro
Obi..., včasih so bili rezultati na Slovenija teče..., poiskusi čez kakšen dan.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 javaman
a to o 3,3 km sigurno drzi?

sprasujem, ker sem na telefonskem imeniku (na karti) izmeril 2,85km

drugace pa na tisti strani kljukica kaze, da je tek tudi za invalide, manjka pa zelena kljukica, ki predstavlja rezultate
Uporabniški avatar
 Staša
Hehe, na včerajšnji skupščini organizatorjev poletnega teka je bil tudi Matej, ki je povedal, da je dobil tablo z rezultati in ne ve točno, kaj naj z njo. Smo mu predlagali, da jo kar pofotka in prilepi fotografijo.
Uporabniški avatar
 tae
Ja, obivankenobi predolgo sva klepetala z drugimi tekači, pa so šli rezultati by, by. Dejansko tega teka sploh nisem hotel nič komentirati, a vidim, da se moram oglasiti, če so se že drugi. Pravzaprav me ni nič prepričalo, da bi se na ta tek še kdaj vrnil. Zakaj?

- razdalja ? :roll: (dobro, recimo da je zadeva rekreacijska in ni tako pomembno)
- v cilju ni bilo nič okrepčil (beri sadje, prigrizki, plastenke vode,...) Tam vidim ful enih otrok, ki se bašejo s frutabelami, jih vprašam kje so jih dobili, menda so jih talali, dokler so jih imeli. Jaz sem prišel na cilj dosti na začetku, pa zame že ni bilo več nič. Morda pa je bilo to mišljeno le za otroke.
- rezultati; že organizatorja sem spraševal, če bi jih lahko videl in me je gledal, kot zadnjega indijanca. No, da se me je na hitro znebil, je omenil, da bodo na internetu. Kdaj pa sedaj tu ugibamo.
- srečke in nagrade: tekmovalcev 80 odraslih in 300 otrok, nagrad pa po mojem ene 20. Pravzaprav sploh nikogar nisem videl, da bi dobil kakšno nagrado, saj so imeli vsi prazne srečke.

No, drugače pa srečal le Stašo od že poznanih in na novo spoznal javaman-a (videli smo se le na štartu, v cilju potem ni bilo nikjer več nikogar).

Dobre so le fotke, katere sem prilepil v fotogalerijo in se na njih po mojem vsak najde.
Uporabniški avatar
 javaman
meni je srecka prinesla peeroton (mineral vitamin drink s cinkom) napitek, samo ne vem, a se to uporablja pred tekom ali po teku :D

za ostalo se pa popolnoma strinjam s Taetom...

sam se kar hitro spokal, ker smo imeli kosilo z dedkom, ki zivi v Logatcu
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Wau, rezultati na spletni strani tsk valkarton :shock:, skoraj ne morem verjet :oops:, Tae, za drugič bova vedla, da ne smeva preveč govort :twisted:, pa čimprej en ta hitri interval k tabli odtečt... :P, ja drugače pa organizacija res bolj slaba, sem se pa bolj zato zabaval z gledalci, eden se mi je zdel še posebej prijazen, ko nas je vsak krog tuširal z vrtno škropilnico :cast: :cast1:
Čeprav sem ta tek vzel bolj za trening :roll:, sem se v zadnjem krogu malo strgal s ketne :lol: :lauf: in si pritekel moj nov letošnji PB na 10 km! :cast1:.
Ja, nč zdej pa naprej trenirat...

Lp!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA