Ja, obivankenobi predolgo sva klepetala z drugimi tekači, pa so šli rezultati by, by. Dejansko tega teka sploh nisem hotel nič komentirati, a vidim, da se moram oglasiti, če so se že drugi. Pravzaprav me ni nič prepričalo, da bi se na ta tek še kdaj vrnil. Zakaj?
- razdalja ?

(dobro, recimo da je zadeva rekreacijska in ni tako pomembno)
- v cilju ni bilo nič okrepčil (beri sadje, prigrizki, plastenke vode,...) Tam vidim ful enih otrok, ki se bašejo s frutabelami, jih vprašam kje so jih dobili, menda so jih talali, dokler so jih imeli. Jaz sem prišel na cilj dosti na začetku, pa zame že ni bilo več nič. Morda pa je bilo to mišljeno le za otroke.
- rezultati; že organizatorja sem spraševal, če bi jih lahko videl in me je gledal, kot zadnjega indijanca. No, da se me je na hitro znebil, je omenil, da bodo na internetu. Kdaj pa sedaj tu ugibamo.
- srečke in nagrade: tekmovalcev 80 odraslih in 300 otrok, nagrad pa po mojem ene 20. Pravzaprav sploh nikogar nisem videl, da bi dobil kakšno nagrado, saj so imeli vsi prazne srečke.
No, drugače pa srečal le Stašo od že poznanih in na novo spoznal javaman-a (videli smo se le na štartu, v cilju potem ni bilo nikjer več nikogar).
Dobre so le fotke, katere sem prilepil v fotogalerijo in se na njih po mojem vsak najde.