Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Simon Brezovar
Kako pa provzaprov sploh gre pr temu teku..nekdo teče eno uro in pol naslednji nadaljuje sam kako ve kje točno ga more čakat? Ali je to bolj tako na približno :roll:
Uporabniški avatar
 Kunec
Simon Brezovar napisal/-a:Kako pa provzaprov sploh gre pr temu teku..nekdo teče eno uro in pol naslednji nadaljuje sam kako ve kje točno ga more čakat? Ali je to bolj tako na približno :roll:

Menjave so bile na vsako uro, če si tik pred polno uro tekel mimo predaje, si odtekel cel krog in tako prikrajšal naslednjega tekača za nekaj sekund teka. Naslednji tekač je moral počakati, da si odtekel celoten krog ali kolikor ti ga je pač ostalo do celotnega kroga in ko si sežeta z roko nadaljuje drugi tekač.
Uporabniški avatar
 klaudi
Še moja plat zgodbe:
Vstajanje ob 1,30 (jah, kva čmo). Pot do Trsta je minila hitro, v Trstu pa orkanski veter. Ko sva z Janiko našle naš šotor in skočile v objem našemu Veselkotu, so se že kmalu pričele priprave na tek.
Tek je bil kar prijeten, čeprav mi je bilo žal, da nisem zmogla kakšen kilometer več. Hvala unmu fantu ok Kraških tekačev, ki je tekel v moji smeni in me je skoz spodbujal.
Kasneje sva se z Janiko odpravile na potep po Trstu. Po zloglasnih četrtih :D . Končno so prikolesarili še Barb, Tjaša in Moki ter Katka v merdžotu. Hitro smo se pobrali na plažo, kjer je bilo super. Pozabila sem reči adijo Veselkotu :cry: , ampak po Matjaževih fotkah sodeč, naju z Janiko ni preveč pogrešal :D .
Skratka bilo je nepozabno. Upam, da me bo Veso tudi drugo leto vzel v svojo ekipo, oblubm, da bom takrat hitrejša.
 mojcamojca
Jaz sem se imela super. :D :D
In Veselko je res dobro poskrbel za nas.
Upam da me še kdaj vzame v ekipo. :D :D
Super pa so bili tudi druge tekčice in tekači.... še posebej pa navijači....hihihi....
 Kozina
Zanima me kje lahko vidim (uradne) rezultate teka Trst-24x1ura?
 mojA
Kunec napisal/-a:
Simon Brezovar napisal/-a:Kako pa provzaprov sploh gre pr temu teku..nekdo teče eno uro in pol naslednji nadaljuje sam kako ve kje točno ga more čakat? Ali je to bolj tako na približno :roll:

Menjave so bile na vsako uro, če si tik pred polno uro tekel mimo predaje, si odtekel cel krog in tako prikrajšal naslednjega tekača za nekaj sekund teka. Naslednji tekač je moral počakati, da si odtekel celoten krog ali kolikor ti ga je pač ostalo do celotnega kroga in ko si sežeta z roko nadaljuje drugi tekač.

Aja? Potem so pa spremenili pravili. Ko smo tekl 03 in 02 na stadionu je bil skupen start vsako uro. Pred koncem ure si dobil v roke paličico in ko je počila pištola si jo takoj odvrgel na mestu, tako da so potem točno izmerili koliko si pretekel v eni uri. Na ta način je vsak tekač tekel točno eno uro in imel točno razmerjeno razdaljo, ki jo je v tem času pretekel.
 ines
Če koga zanimajo rezultati si jih lahko ogleda na www.runningtram.it
Ugotovila sem, da so preračunali koliko krogov si naredil. Nekateri smo tekli več kot eno uro, nekateri manj-čas pa ni napisan.
LP Ines
Uporabniški avatar
 kustus
lp

Na vseeno koliko ste tekli si vsi zaslužite pohvalo. saj ste bili ful dobri.

VSA ČAST TEKMOVALCEM in TEKMOVALKAM
Uporabniški avatar
 kustus
lp

ali ima mogoče kdo kakšne podatke okoli tega teka v slovenščini kajti razm išljamo da bi se letos udeležili z vsaj eno ekipo. podatke sem do sedaj našel samo v italijanščini.
hvala
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Ali morda je kje kaj napisanega v SLO jeziku ali ANG kdaj bo ta tek. Kajti mi bi morda sestavili eno ekipo in šli na to preizkušnjo. Hvala na odgovoru.
Uporabniški avatar
 RoKo
Ponavadi je prvi vikend v septembru, se poklopi z Logarsko dolino. Začne se v soboto ob 19.00, konča v nedeljo ob 19.00, tako da se lahko udeležite obeh prireditev.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

RoKo hvala za te info a vseeno me zanima kje dobiti kaj več o prireditvi v slo ali ang jeziku. močno upam da kdo kaj ve o teh podatkih.
Uporabniški avatar
 RoKo
http://web.tiscali.it/tram_de_opcina/

RReeggoollaammeennttoo ddii ppaarrtteecciippaazziioonnee
MMaaxxiissttaaffffeettttaa aa ssqquuaaddrree 2244 xx 11 oorraa
XXXXVV eeddiizziioonnee -- 22 ee 33 sseetttteemmbbrree 22000066
1. L’elenco degli atleti, compilato per ora di partenza, dovrà pervenire presso la sede del G.S. Amici del Tram de Opcina, via Pitacco 14, Trieste ( tel/fax 040 383 777 – info@runningtram.it) entro il termine ultimo fissato alle ore 20.00 di lunedì 28 agosto 2006. La scheda di iscrizione può essere ritirata presso la sede della Società organizzatrice o ad essa richiesta via e-mail o fax.
2. L'iscrizione stessa è considerata come dichiarazione d’idoneità e s’intende che il partecipante sia in regola con le disposizioni emanate dal Ministero della Sanità. I non iscritti FIDAL devono fornire un valido certificato di idoneità alla attività sportiva agonistica, oppure una autodichiarazione che attesta il possesso di tale documento. Per i cittadini stranieri non tesserati per alcuna federazione si ritengono valide le norme di tutela sanitaria in vigore nei loro paesi di appartenenza.
3. Le squadre dovranno essere composte da 24 atleti, i quali parteciperanno a turno ad una sola frazione di gara. Le squadre che, per qualsiasi motivo, non riusciranno ad assicurare un atleta per ogni frazione non entreranno nella classifica ufficiale della manifestazione; entreranno in una classifica a parte che terrà comunque conto del chilometraggio percorso. Possono far parte della squadra anche atleti minorenni che abbiano compiuto i 16 anni, previo assenso scritto dei genitori.
4. La riunione tecnica dei responsabili di squadra è fissata alle ore 17.00 del 2 settembre 2006 presso il campo gara. In questa occasione i responsabili di squadra consegneranno le liste definitive degli atleti partecipanti verseranno la quota di iscrizione di € 192,00 (€ 8.00 per atleta) e la cauzione di € 20,00 per il ritiro dei tre pettorali e dei due microchips che verrà restituita al termine della manifestazione previa consegna dei tre pettorali e dei due microchips.
5. La competizione avrà inizio alle ore 19.00 di sabato 2 settembre e si concluderà alle ore 19.00 di domenica 3 settembre 2006.
6. Ogni atleta potrà correre per una sola squadra e per una sola frazione. Correrà indossando il pettorale di squadra ed una cavigliera contenente il microchip per il rilevamento dei tempi. L’atleta in partenza dovrà presentarsi alla punzonatura cinque minuti primi dell’ inizio della sua ora di corsa. Gli eventuali cambi di nominativo vanno segnalati all’atto della punzonatura al responsabile dell’organizzazione addetto all’appello concorrenti. Ad ogni ora verranno esposti i risultati individuali dell’ora, la classifica per squadre e la classifica assoluta delle migliori prestazioni maschili e femminili.
7. Il termine di ogni frazione verrà dato allo scadere esatto di ogni ora e potranno iniziare i cambi dei frazionisti nella zona cambio predisposta sulla linea di partenza; gli atleti che avessero superato la linea di partenza dovranno completare il giro.
8. Ogni ricorso ufficiale va presentato entro mezz’ora dall’esposizione dei risultati. La tassa per il ricorso è di € 10.00, restituita solo in caso di accettazione del reclamo stesso.
9. Al termine della manifestazione un rappresentante della squadra provvederà a riconsegnare i tre pettorali e le due cavigliere con i due microchips ed a ritirare la cauzione di € 20.00.
10. Non è permesso alcun tipo di pubblicità al di fuori di quella predisposta dalla società organizzatrice o concordata con la stessa.
11. La manifestazione si svolgerà con qualsiasi tempo atmosferico.
12. Il responsabile tecnico a cui fare riferimento è il Direttore di Gara, costantemente presente sul campo gara.
(pravila tekmovanja)

če s strani downloudaš giornalino.pdf. dobiš vse od lani, nič v ANG in SLO, dvomim, da je kje kaj. Je pa tu vse, če ti kdo lahko pomaga s prevodom ok. Kaj več pa vedo in ti opišejo v Hitre noge senožeče in Kraški tekači, ki tam vsako leto tekmujejo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA