usmiljeni_brat napisal/-a:Jaz bi na tvojem mestu še malo počakal s prodajo.
Zdravo,
Ja hvala vsem trem... ste me malo potolažili, ker sem bil že na tem, da ceno znižam do točke, ko bi ga v trenutku prodal...
To kar predlagaš usmiljeni_brat sem našel in odkljukal tudi sam po prijavi v MB, je pa res, da tja podatke zaenkrat le izvažam in da bom zemljevide pregledal in se vanje poglobil ko pridem do hitrega interneta. Doma sem namreč še na ISDNju (hvala Telekomu za ignoranco) ... ampak zdaj bom šel vseeno pogledat
Kupil sem ga tudi z namenom premeriti in tekačem opisati vseh 6 tras Notranjskega tekaškega pokalana naši strani
http://www.drustvo-sovica.si. Torej sem dal denar na pol za moj hobi in veselje ter seveda boljši trening in na pol za družbeno koristno delo. Ko sem videl, kaj mi meče vem pa sem bil res razočaran. Nisem pričakoval, da bom z njim natančno meril dolžine, višine ipd. ampak, da bodo podatki vsaj uporabni. To kar izpljune (tu mislim na višinski profil proge) pa je zame in za druge popolnoma neuporabno. Res upam, da bodo rezultati v MB uporabnejši...
No, če uspem in naredim kaj uporabnega na naši novi strani pa vam tudi javim. Hvala - ga bom še malo matral
lp
Elvis