Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 iverson
Sem šel ob pol 8 odtečt 10km. Ravno prava temperatura, pa še malo je pihal veter. Šel sem ob gozdu tako da je blo prav uredu. Jutri grem pa zjutraj.
Uporabniški avatar
 Luka Klobučar
Jest pa ponavadi tečem zvečer,po 6 uri.Včeri sem teku ob pol devetih,pa je blo res še vroče - sm bil čist moker. :lol:
Ampak zjutri pa nikakor ne morem tečt.Tko da me zjutri nikoli ne boste vidli v športnih supergih!
Uporabniški avatar
 Oli R
Jaz sem bil včeraj od 22h do 23h ampak je bila še kar toplo in soparno.
Uporabniški avatar
 tae
Se opravičujem, ker to nima nobene veze z odprto temo.

Oli R, ali se ti je včeraj zvečer kaj kolcalo ? Namreč z MojcoZ sva se pogovarjala o tebi na analizi tf teka v Logatcu. Lani smo se namreč tu spoznali, potem pa te nisem več videl.
Uporabniški avatar
 Oli R
Kolcalo se mi ni, ampak zdajle si me prav prijetno spomnil na lansko analizo s tisto orenk pico in pivom :D . Koj ko bom ubernatreniral tek po prstih se spet pojavim na kakih prireditvah.
Uporabniški avatar
 tae
Oli R napisal/-a:Koj ko bom ubernatreniral tek po prstih se spet pojavim na kakih prireditvah.

Ali to pomeni prišel, zmagal in šel ?
Uporabniški avatar
 legionar1983
tečem, ko imam čas....največkrat je to zvečer...če pa že laufam sredi dneva, pa tudi prav...me ne moti kaj preveč...obvezna oprema takrat so seveda očala in pa kakšna kapa...
 pvesel
špelca napisal/-a:On 13ih?! Kapo dol. :laola
Mene osebno vročina vsako leto bolj matra. Možnosti sta dve: ali je res vsako leto bolj vroče ali pa se jaz staram. :D No...na kratko povedano, laufat grem v teh dneh takrat, ko se drugi že počasi spravljajo k počitku ali pa že navsezgodaj raziskujem našo sosesko.

res je vsako leto bolj vroče, stestirano.
Uporabniški avatar
 Katrin
Tečem okoli 18h - v gozdi se dejansko pozna občutno nižja temperatura.
 Anina
Jaz raje tečem zjutraj, ker je hladno in svetlo. Tudi pulz je zjutraj opazno nižji, ker sem še sveža in spočita. Pa gledam sončni vzhod... 8)
Uporabniški avatar
 bobr
Zjutraj nekje od 5-8 je zakon tečt. Ni ravno praktično za zaspane kot sem jaz :( a zato bolj prijetno sveže. Prvih nekaj minut noge kar same zavijajo nazaj proti domu spat. Ampak enkrat ko se začne potenje vse te pregrešne misli odidejo...
Uporabniški avatar
 andreya
bobr napisal/-a:Zjutraj nekje od 5-8 je zakon tečt.

Podpis.

Danes sem šla tečt ob osmih, pa mi je bilo že prevroče. :oops:
Uporabniški avatar
 iverson
Bi tekel zjutraj vendar imam ob pol 6 že službo, tako da to odpade, razen če bi šel tečt ob 4 zjutraj.
Uporabniški avatar
 Vreme
Vročina sama naj n ebi bila problem. No ja, največji problem je takrat ko je prisotna visoka zračna vlaga. To pa lahko pričakujemo v naslednjem tednu.

Drugače pa si je možno izračunati vročinski index, kateri vam pove, kolikšno temperaturo v resnici zazna naše telo, pod pogojem da poznate trenutno temperaturo in zračno vlago

http://www.srh.noaa.gov/elp/wxcalc/heatindex.html

Je pa po mojem sedaj smiselno razdalje malo skrajševat, piti čim več tekočine, teči pa zgodaj zjutraj in pozno zvečer. za daljše teke pa bo že še prišel čas :)
 orlytm
jst sm šu včeri okrog bohinjskega jezera, ob 18h ... ajde, blo je mal vroče, ampak vseen je blo fajn :)

lp
OrlyTM

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA