- 26 Jul 2007, 21:56
Nekaj podobnega sem hotel napisat, pa si me prehitel. Sistem analize ni nezmotljiv, to se ve. Da je pa kdo toliko naiven da bi navkljub vsemu ....... kdo ve?
Počakajmo in potem zlivajmo gnojnico ali na ene ali na druge.
potepinko68 napisal/-a:Ampak.. za Javornikovo tud rekl, da je bil doping pa potlej... ???
Dokler se trudi, da dokaže da ni res... naj bo "nedolžna"... zdej smo pa vsi pametni pa jo obtožujemo... pa Monte Carlo pa vse...
Jaz pa držim pesti, da dokaže, da nekej ni tko kot naj bi blo.. Kaj pa postopki za ugotavljanje dopinga?.. So popolni? Nezmotljivi?..
Zakaj ima lahko en športnik 100 kontrol, drugi pa nobene?... a ni tudi sistem preverjanja gnil?... Ali so vzorci shranjeni (za Armstronga so dokazovali za nekaj let nazaj..).. potem bi se moralo tudi za Čeplakovo dat vzorce shranit, da jih pregleda še kak drug neodvisni laboratorij.. pa tko..
V glavnem... tko hitro radi obsodimo človeka, da na potem ni treba bit nevoščljiv...
lp,
potepinko
Nekaj podobnega sem hotel napisat, pa si me prehitel. Sistem analize ni nezmotljiv, to se ve. Da je pa kdo toliko naiven da bi navkljub vsemu ....... kdo ve?
Počakajmo in potem zlivajmo gnojnico ali na ene ali na druge.
S polno truda do povprečnosti!