Danes sem bila na Storžiču (skozi Žrelo). Fajn pot, ker je senčna, pa hitro si na vrhu. Je pa res strma. Pa vetr je pihal, me je skoraj odneslo. Tako da smo se res malo ohladili od te vročine
2. 8. 2007.....sem bil na Stolu (2236 m) z jezera v Završnici. Super vreme tako, da se sploh nisem mogle spraviti dol! Vzpon prek Žirovniške, sestop pa prek Zabreške planine. Več o tem na blogu.
Sem pogledala v tvoj blog - krasne slikce. Sicer ti pa čestitam, da geš sam takole v hribe pri 17 letih Ne vem, če sem bila že kdaj na Stolu, pa da ni pihalo.
Bojan, jaz sem bila v tvojih letih zelo velikokrat na Storžiču, zdaj pa malo manjkrat oz. precej manjkrat. Letos sem bila po parih letih spet. Takrat smo bili pa ponavadi ob devetih zjutraj že doma, ker je oče pol moral naprej na nogomet.
Jst sem danes nameravala na Storžič, in to vzpon s Kališča, vendar sem si potem premislila in se odločila za Blegoš. Vzpon je bil iz Žetine in sem bila razočarana, ker smo bili tako hitro gor. Želela bi si daljšega vzpona, a nismo poznali. Naslednjič morda res Storžič, definitivno pa kaj višjega!
Blegoš imam v planu za jutri zjutraj, nato pa nadaljevanje poti čez Črni vrh na Porezen in Petrovo brdo...eno tako, mal daljšo turo. Bom poročal o (ne)uspehu.