hoja v hribe in po hribih, pohodi, planinarjenje, uživanje v gozdovih in nad njimi, ...

Moderator: Vlajko

Uporabniški avatar
 športnik
Po Slovenski smeri, varianta - mimo Macesnov na Prevčev izstop, sestop čez Prag... :D

Za vrh Triglava pa ni bilo več volje! :oops: So bile preveč poletne temperature. :roll:

Slika
Uporabniški avatar
 športnik
19.7.

Monte Averau (2649 m) in Monte Lagazuoi (2752 m) v Dolomitih.
Uporabniški avatar
 andreya
Danes sem bila na Storžiču (skozi Žrelo). Fajn pot, ker je senčna, pa hitro si na vrhu. Je pa res strma. Pa vetr je pihal, me je skoraj odneslo. Tako da smo se res malo ohladili od te vročine :P
Uporabniški avatar
 športnik
28.7.

Črna prst 1844 m, vzpon mimo Planine za Črno goro, sestop čez Planino za Liscem. Krasno. Priporočam! :D
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
2. 8. 2007.....sem bil na Stolu (2236 m) z jezera v Završnici. Super vreme tako, da se sploh nisem mogle spraviti dol! :) Vzpon prek Žirovniške, sestop pa prek Zabreške planine. :) Več o tem na blogu.
Uporabniški avatar
 andreya
Sem pogledala v tvoj blog - krasne slikce. :P Sicer ti pa čestitam, da geš sam takole v hribe pri 17 letih :clap: Ne vem, če sem bila že kdaj na Stolu, pa da ni pihalo.
Uporabniški avatar
 andreya
Bojan, jaz sem bila v tvojih letih zelo velikokrat na Storžiču, zdaj pa malo manjkrat oz. precej manjkrat. Letos sem bila po parih letih spet. Takrat smo bili pa ponavadi ob devetih zjutraj že doma, ker je oče pol moral naprej na nogomet. :roll:
Uporabniški avatar
 športnik
Jaz sem bil na Storžiču trikrat letos pozimi... :shock:
Uporabniški avatar
 PoLyCOM
Jst sem danes nameravala na Storžič, in to vzpon s Kališča, vendar sem si potem premislila in se odločila za Blegoš. Vzpon je bil iz Žetine in sem bila razočarana, ker smo bili tako hitro gor. Želela bi si daljšega vzpona, a nismo poznali. Naslednjič morda res Storžič, definitivno pa kaj višjega!
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
No saj Blegoš ni tako slab vrh. Mogoče je bolj primeren za kake nedeljske planince, ampak razgled s te gore je pa zelo dober.
Uporabniški avatar
 andreya
Meni je Blegoš fajn za takrat, ko se mi bolj malo da. Drugače mi je pa škoda, ker več časa zabijem za vožnjo z avtom do tja, kot pa potem hodim. :?
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 21

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA