prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 dannae
pegaz napisal/-a: ki ste pojedli VEČ kot en košček absolutno fantastične marelično-čokoladno-vanilijeve šarkeljbiskvitpite,

Sončka res je bila odlična tale pita. In ja, priznam, pojedla sem več kot en košček.
Poročilo o zastoju: Sem šla zgodaj od doma, pozabila vodo, se vrnila ponjo, mislila, da bo čez mesto hitreje, kot po Topniški. Pa se je izkazalo za totalen flop. Pri Turistu en kamion 5 min, pa še nisem vedela, da je del Povšetove zaprt in sem krožla. Bi morala kar na Roški parkirat pa bi blo. Skratka se opravičujem za zamudo in zahvaljujem Jani, da me je počakala. Ker včeraj Golade ne bi zmogla sama. Ni bil moj dan.

Ko sva pritekli nazaj, je bil protfan že močno okleščen (Pegaz?!?), vsi nasmejani, Tini pa kot, da bi ne tekel... :wink:

Spoznala slona in simi. Moram povedat, da je slon nekaj lobiral :idea: , pa bo kar sam povedal, kaj ima v glavi. A ne oranžni_slon? Jest se ne upam. Verjetno, če bi se vsi včerajšni goladarji dobili skupaj, da bi se res dogovorili in zrihtali. Včeraj je bil očitno spet dan idej in organizacije. Pri obeh skupinah Goladarjev, kot sem prebrala. Pegaz to si pa zamudil, k si jo tko odkuril...

Zato upam, da naslednja Golada ne bo deljena na ta glavne in na ta glavne, ampak, bo ena sama.

Jani, novinki hvala za študenten futr in piškotke. So prav tako šli dobro v promet. :roll:
Uporabniški avatar
 Sončka
Hojla,

luštn je po Goladi mal poklepetat in se posladkat :D , tako da sem z veseljem spekla pecivo, pito, vatever.
Sem vesela, da vam je teknila... :D :D
Lubenica je tudi sigurno šla zelo v promet, upam da naslednjo Golado tečemo skupaj, no ja če bo le ratal...

Lp Irena
 ežoj
Ojla!

Ja prav lepo je blo včeraj na Goladi, o tem ni dvoma - vsaj kar se tiče izvedbe ob 18 h lahko to potrdim.. ..saj nas je čakalo presenečenje :D Hvala ti Sončka za doma narjeno [quote]pecivo, pito, vatever[/quote] :D ...kar je dobru, nej slabu... :wink: :)

Mislim d ni nč narobe, če se golada občasno (zlasti če je bogata zasedba) odteče tudi v dveh terminih. ..sej drgač bomo vse medvede dol z golovca spodil.. :shock: :D

Imejte lep vikend,
Ežoj jožE
Uporabniški avatar
 tini
Seveda moram tudi jaz pohvalit izvrstno sonckino pecivo. Skoda le, da je skoraj vsega pojedel OS..
Sicer so pa bile tudi ostale dobrote dobrodosle. :)

Milkec - taksno krajsanje Golade, kakrsno si izvedel vceraj seveda nikamor ne pelje. Ne dobis certifikata in pika :P .

Bi pa za naslednjic ponovno predlagal start ob 1800. Razlogov seveda precej - krajsi poletni delavnik :) , pa seveda pritiski posameznikov po afterju v Stepanjcu (10 v 1/2 press :toast: ).

Dannae - ti pa drugic ne zamujaj, Nadvojvoda je bil tokrat ze prav nervozen zaradi zamika starta (t.i. bajsijev sindrom) :)

lptini
Uporabniški avatar
 milkec
tini napisal/-a:Milkec - taksno krajsanje Golade, kakrsno si izvedel vceraj seveda nikamor ne pelje. Ne dobis certifikata in pika :P .

Saj tu govorimo o certifikatu za krajšanje prog, mar ne tini?
Uporabniški avatar
 tini
milkec napisal/-a:Saj tu govorimo o certifikatu za krajšanje prog, mar ne tini?

Kdor ne pride na cilj je seveda diskvalificiran oz. je odstopil (kot v tvojem primeru). :)
Iskanje bliznjic in sekanje ovinkov(my way) v okviru trase pa seveda dovoljeno in certificirano. Le na UGD se je treba se privalit. :)
 eggy
Malo z zamudo, ampak vseeno pokorno javljam, da sem se dolgo časa zadrževala, da bi ostala pri enem koščku peciva, pa....ni šlo. En tak tečen notranji glas mi je govoril....ej, pa tok je dobr, dj še enga.....

Pa to ne le notnji glas. Pecivo je bilo...odlično. Zdaj čakamo samo še recept in.....sledi izdelava duplikata :)

Kar se tiče časa.....tudi sama sem imela najprej v mislih večerno Golado. Ko sem videla, da bo tudi zgodnejša varianta, pa se je ta bolje vklopila v moj urnik in sem se zato "vpisala" v to. Verjamem pa, da bi teknila tudi lubenica.

Summary: Bilo je super. Pridem še.

eggy
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!

8) Torej? :) Gremo? ;) OK. :)

lp, Jusuf

p.s.: Ja, v cetrtek ob 1800 na koncu GD. :twisted: Je slon reku, da vas je 2030 tolk namedla, da je bila cela stala. :P Ze vidim, da bo treba diktatruo proletarjata uvest. ;) :twisted:
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!

@razy, na strani 68 lahko delas kljukice. :)

lp, Jusuf AkbarE'lIslam
Uporabniški avatar
 pegaz
Jusuf: glad you are back. Tokrat gremo eno junaško golado!

Razy: tole je link na mesto za kljukice delat. :)

Jusuf, Tini, Razy, AKCIJA!

Pegazzzzz--- >>> :)
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj,

jutri se vam spet pridružim. Kdaj štartamo, upam da ne prepozno?

LP

MatjazV
Uporabniški avatar
 dannae
tini napisal/-a:Dannae - ti pa drugic ne zamujaj, Nadvojvoda je bil tokrat ze prav nervozen zaradi zamika starta

Razumem, tini, bom se potrudila tale četrtek, pa saj veš da mam kranjsko registracijo, pa se v Ljubljani bolj slabo znajdem :oops: . Sploh pa ne vem nič o zamiku štarta. Mene že niste čakali... 8) No, razen v cilju. :wink:
Mislim, da prideva obe z Jano. Upam, da se kmalu registrira, da se bo fočkala sama. Jana :?:

Pozdravček
d
Uporabniški avatar
 lojzeP
nič bat - tini pride v četrtek na brdo, ker že dalj časa grozi s "trico" :shock: dobrodošli tudi ostali/e s KR oznakami :roll:
Uporabniški avatar
 damajanty
zdravo goladarji!

jaz nisem šla še nobenkrat teč na Golovec z vami, pa me zanima, kdaj (verjetn ob 18h) in kje se zberete. pa kolk daleč tečete. a je pot krožna? jutr skor sigurn ne pridem, kdaj drugič pa ja.
Uporabniški avatar
 tini
Ojla,

Se vidimo jutri ob 1800.

LojzeP - trica je padla ze v petek (mogoce je bil to tudi razlog za vznemiranje mladih TF mamic v zgodnjih jutranjih urah :) ), jutri me pa zal ne bo. Razlog - danasnji tek po celotnem PST je pustil dolocene rane - moj rezultat jutri pac ne bi bil "reprezentativen" - sem zadnjic zagrozil, da bo moje naslednje brdo 38-minutno :twisted: .

Tako, da se tam vidimo enkrat konec avgusta..
  • 1
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA