prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 gs1422
Že preveril. Se ne izplača vgrajevati tretjega pospeškometra. Varianta mi je bila zanimiva, ker sem močan pronator in bi bil recimo v primeru uporabe pronatorja napaka pri takem PODu dosti manjša. Žal pa nas je premalo (pronatorjev), da bi se to izplačalo (napram ceni).

Je pa fino, da smo zadevi šrišli do dna! ;)
 Simplon
gs1422 napisal/-a:Žal pa nas je premalo (pronatorjev), da bi se to izplačalo (napram ceni).

Hm, sem mi zdi, da je kar velik odstotek tekačev pronatorjev.
Uporabniški avatar
 iverson
Samo nekaj še vprašam glede ure. Polar-je, prodajajo v tomas sportu. V BTC ali na Čopovi? Ali povsod? Jutri jo grem iskat. Ter kako je s popustom? Velja 20%?
 zappa
iverson napisal/-a:Samo nekaj še vprašam glede ure. Polar-je, prodajajo v tomas sportu. V BTC ali na Čopovi? Ali povsod? Jutri jo grem iskat. Ter kako je s popustom? Velja 20%?

Imajo jih v BTC, na Čopovi pa ne (po telefonu sem dobil tako informacijo).

Prav danes (pred dobro uro) sem nabavil v Tomas Sportu v BTC novega Polarja. Naročil sem ga pa v ponedeljek, nimajo vsega na zalogi. Popust 20% za člane TF velja, preverjeno!

LP
Uporabniški avatar
 iverson
Katerega si naročil? Imajo mogoče RS400?
 zappa
iverson napisal/-a:Katerega si naročil? Imajo mogoče RS400?

Sorry, nisem mogel prej odgovoriti. Nabavil sem RS800sd. Na zalogi je bilo pa videti samo nekatere modele F-serije.

Da povzamem prve vtise o merjenju razdalje in hitrosti:

Včeraj popoldne sem novega gizmota peljal na 10 km probno vožnjo po ljubljanskem PST in okolici. Nad točnostjo footpoda sem bil tudi brez kalibracije prijetno presenečen. Namreč, tisto 10 km traso imam izmerjeno s TIS-om in razdeljeno na 10 etap dolžin med 0,7 in 1,5 km in na večini etap je bilo odstopanje footpoda od teh razdalj okrog 1% (vedno v pozitivno smer). Samo na eni etapi (najdaljši), ki jo imam tudi po TIS-u bolj približno ocenjeno, ker niso vse potke vrisane, je bilo odstopanje footpoda večje, 3,3%. V povprečju je tako footpod odstopal za 1,8%: namesto 10,23 km mi je na koncu pokazal 10,41 km. Hitrost teka sem spreminjal v območju med 9 in 11 km/h - isto etapo dolžine ca. 1 km prelaufano pri obeh hitrostih mi je izmeril obakrat enako. To, da je bilo odstopanje razdalj na vseh etapah za dober 1% v pozitivno, pa pomeni, da bi moral biti po vnosu novega kalibracijskega razmerja še bolj točen. Ne vem pa še, kako se bo odrezal na terenski vožnji po razgibanem terenu (hribčki in dolince).

LP
Uporabniški avatar
 iverson
Evo sem nabavil, vendar ne RS400 ampak S625x v Hervisu. Nekako me je zmeraj mikala vendar se mi je zdela malo preveč draga. Danes pa sem našel še kuponček za popust, ter ko sem zvedel da jo tam moram naročiti (čakati se mi ni dalo saj sem že toliko čas čakal na tako uro) sem se jo odločil kupiti. Nisem pa vedel da imaš zdraven že senzor, kar me je bolj prepričalo v nakup saj tečem tudi po gozdu na Šenturško goro, pa v okolici Krvavca. Tako da bo zdaj točno vedel razdalje in premagane višinske metre.
 trdi
O kakšnem popustu je govora, kje ga dobim za Hervis? :)
Uporabniški avatar
 iverson
Jaz sem ga dobil na Maratonu treh src v Radencih. Verjetno ga dobiš tudi na kakšnih večjih športnih prireditvah. Mogoče na Maratonu v Ljubljani?
 gs1422
Jaz sem dobil -15% Hervis na vse izdelke in -20% Hervis na dva para tekaških copat na NES-ovem teku v Mariboru. Veljavnost je do konca leta vsak kuponček pa velja samo za en nakup.
 trdi
Hvala za pojasnili.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA