Tasko napisal/-a:Živjo.
Zanima me kakšna je razlika, če si supinator ali pronator (oz. med vsemi različnimi ki obstajajo). Kaj je značilno za enega in drugega, kakšne copate potrebuje en in kakšne drug itd.
Koliko je pa to povezano z obliko podplata in koliko je oblika podplata odvisna od izbire copata?
Hvala za odgovore.
Lp, Blaž
Pozdravljeni vsi k smo s temi težavami na svetu
Jst sm na razprodajah okol hodu (Hervis pa Interšpar pa še kam) pa še dva kolega pa nismo nič pametnega najdl glede superg,

(pa svetovali so čudno po trgovinah), ker smo mesec nazaj tekli s Kranja do Kopra, smo rabil take, d´b nam omogočile čim lažjo pot do morja. To je bilo speljano.
No sem se spomnu

, da je na Bledu trgovina KOALA SPORT in sem poklical tja. Po nekaj minutni debati sva se zmenila, da je najbolša varianta, da pridemo vsi trije na Bled, pa
obvezno vsak svoje ponošene superge s seboj prinesemo, pol bomo pa vidli, če se kaj najde pri njih.
Naslednji dan (en teden pred dolgim tekom) smo se zapeljali do trgovine in nam je Matjaž (šef) po pogovoru o načinu teka in podlagi po kateri nameravamo teči, prvo vsakemu posebej pregledal superge z vložkom vred za obe nogi,

potem nam je prinesel nekaj različnih parov, da je vsak sprobal svoje (Mizunke in Asicsove ima predvsem) in po kakšnih dveh urah smo imeli vsak svoje.
Seveda smo kupili še majice, pa še kaj se je našlo in za vse skupaj nam je dal še nekaj popusta na gotovino (bankomat je pač zraven).
Hvala Matjažu in Urški za čas, ki sta si ga vzela za nas.
To je bila prijetna izkušnja za vse nas - s supergami ni bilo kakšnih težav potem, ko smo šli na morje.
To bi blo z moje strani, je pa dobro, če se prej povpraša po telefonu, da bo šef v trgovini, tko so mi rekli.
LP