trdi napisal/-a:botolin napisal/-a:dr. medicine, tako oklicani dr. Stare, ki se je v mladosti rad igral zdravnike in so ga pac vec let prenasali v propadli Olimpiji, pač ne more soditi o vsem kar vsevpek.
Oklicani?! V mladosti? Stare JE zdravnik, je vedno tudi bil zdravnik. Delal je v svoji ordinaciji, naši nogometni klubi pa najemajo usluge zdravnikov. Tako da ne razumem tona teh stavkov.
Te dokumente bosta verjetno v roke dobila Jolin odvetnik in strokovnjaki, ki jim bosta te teste zaupala, da jih lahko proučijo. In se verjetno nanje pritožila, če se bo v njih pokazala kaka nepravilnost!
do takrat pa počakajmo. v naslonjaču s pivom v roki in ne kritizirajmo. Žal je postal doping del nas. VSI vrhunski športniki se dopingirajo vsaj s tistim, kar je postalo legalno, velika večina jih je pa itak že malo naprej. ŽAL!!!
Kolikor jaz poznam razmere, je bila sodba že izrečena. To ni enako kot sojenju na sodišču pri recimo umoru ali ropu. Tu je bila sodba že izrečena, negativna za Jolando. Edino še pravnomočna ni. Vsak ima pravico verjeti, kar hoče. Jaz pač ne verjamem v Jolandino nedolžnost. Nek sintetičen EPO nima kaj delati v njenem telesu. Upam seveda, da se je nekdo spravil na njo in ponaredil rezultate. Ampak verjetnost za to je zelo majhna, enako majhna, kot da bo mene danes povozil avto. Pa zato ne pišem oporoke, a ne? 
Jolanda se bo pač spravila na postopkovne napake, ker ve, da rezultatov ne more pojasniti. Če dobi kakšno napako v postopku, kaj bo potem? Jah, kriva bo še vedno, kar se tiče mene. A da ni fer? Dejte mi nekaj pošteno (!) povedati. Imate enega morilca, ki je bil posnet na kamero v času ko je moril. Ampak sodnik ovrže te posnetke, češ da gre za nezakonit nadzor ali kar koli podobno obskurnega. Zaradi pomanjkanja dokazov gre na prostost... a je kriv al ni kriv? Uradno ni, ne, ampak vsi vemo, kaj bi si mislili. 
pozdravljen trdi. imas prav, ton s katerim sem se lotil stareta je malo... vem, da je zdravnik in verjetno strokovnjak na svojem področju, predvsem, kar se tiče sportne medicine, ne vem pa, s kako pravico sodi in tako argumentirano govori o dopingiranju nasih sportnikov. ce ima trdne dokaze in to ze iz preteklih let, naj jih prijavi, vse z djodjevicem in ostalimi na celu, ne pa da jih ob medaljah hvali in ob aferah graja!!! kot v.divac. televizija je mocan medij, prav tako casopis delo in prav, da se opozarja tudi na take zadeve kot je doping, a ce se nekomu ne dokaze, pa ceprav je to le zaradi administrativnih napak, se ga ne sme blatit. ne pa poimensko udrihat po vseh. in to ni njuna prva in edina cvetka!!!
sicer pa, kako lahko Stareta na
javni televiziji vedno napovedo kot dr. stateta!!! saj nima doktorata!!!! lahko mirno recejo, ce hocejo povelicevat njegovo strokovnost: oglasil se vam bo Stare, dr.med. od tu moj podton!!!
sodba je kolikor vem izrečena, ni pa se pravnomočna in mislim, da se bo joli na njo se pritozila. do takrat pa pocakajmo.
Upam, da TF ne bo postal rumen. afere, afere, afere!!! pocakajmo, da postane sodba pravnomocna!!!
sicer pa, ta teden sem bolj malo tekel in sem verjetno napet. zato grem danes definitivno na zrak: kakih 10km mi bo koristilo. pa vam?
do koncne razsodbe se distanciram od te teme in bom raje samo tekel.
LP vsem