Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 zupi
tae napisal/-a: Kdo v Kamniku ali okolici ima smisel za strokovno pisanje, morda je tudi kakšen novinar tekač ?

Hribovc :wink:
Uporabniški avatar
 tae
Če kdo pozna hribovca osebno, vas prosim, da ga spomnete na to debato, če res lahko kaj pripomore k reševanju problematike.
Uporabniški avatar
 tae
Tema očitno počasi zapušča prizorišče dogajanja. Od gospe Resnikove seveda nisem dobil še nobenega odgovora, kot ste me nekateri že opozorili, da bo tako. Jutri jo lahko skušam ponovno kontaktirati. Mislim pa, da se občinski možje zavedajo, da se najhitreje znebijo raznih "pametnjakovičev," da jih ignorirajo. Če mi nihče ne bo skočil na pomoč, bom odstopil od funkcije "reševalca problematike." Čeprav nisem nič naredil, sem se vsaj potrudil.
 Alex05
tae napisal/-a:Mislim pa, da se občinski možje zavedajo, da se najhitreje znebijo raznih "pametnjakovičev," da jih ignorirajo.

Povsem se strinjam s tvojo ugotovitvijo in glede na to, da je tukaj gor kar nekaj članic in članov iz našega prelepega spalnega naselja, sem mneja da ne smemo dopustiti, da ostane pri zgornji ugotovitvi.
O kamniškem štadionu (enako velja za bazen in ostalo športno infrastrukturo) je bilo prelitega že preveč črnila in izrečenih že preveč praznih obljub zato je čas za akcijo.
Predlagam ustanovitev "iniciativnega odbora" za obnovo štadiona, zakaj bi čakali občinarje opozorimo na problem tako, da sami očistimo stezo plevela na "čistilno akcijo" pa povabimo novinarje.

Lp.
Uporabniški avatar
 tae
Alex05, bi morda ti prevzel vodstvo in organizacijo vsega skupaj ? Jaz sem seveda še vedno pripravljen na akcijo, vendar ne želim biti za vse sam.
Uporabniški avatar
 olson
Jest sem tud za akcijo :evil: ,zaradi mene gremo pa lahko kr direkt na občino bomo rekli kakšno iz oči v oči,kajti meni pisati raznih spisov ne gre lih od rok. :bum:

lp OLSON :lol:
Uporabniški avatar
 daneb
Dajmo zmenimo se za akcijo na štadionu morda kar v nedeljo zjutraj ob 8h do 12h v štirih urah se da veliko narediti samo začeti je treba. Javite preko foruma koliko nas bo prišlo pa da vidimo uspeh. :D :D
Jaz sem zato, da se kar dobimo in začnemo. :laola
Uporabniški avatar
 bla_k
Čeprav nisem iz Kamnika in se zato do sedaj nisem želel oglasiti, pa v primeru potrditve daneb-ovega predloga
v nedeljo zjutraj ob 8h do 12h
pridem.

lp, bla_k
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Kot je bilo že predlagano, bi bilo smiselno obvestiti o zadevi širšo javnost preko Kamniškega občana in onega ta drugega glasila (Kamniške novice?). Mogoče bi se (vljudno) obrnili direktno na župana (saj ima tudi govorilne ure)? Zdaj so itak dopusti in mogoče se mora tudi ga. Resnik s kom posvetovati glede odgovora, vsekakor bi jo bilo pa dobro še malo podrezati... Mogoče poskušajmo še malo poizvedeti na koga in kako bi se še dalo obrniti in dobiti kak odgovor.

Mogoče bi se obrnili na NKK, balinarje, lokostrelce in tudi na druga športna društva in jih prosili za pomoč in podporo. Obstaja neko društvo (zdaj se ne morem spomniti imena :x ), ki se je že nekaj zavzemalo za trim stezo, verjetno bi nas podprli.

Kot je predlagal Matic: sestavimo neko pobudo in jo pošljimo na vse možne inštance! Če ne bo pravega odgovora, pa bi bila na mestu kakšna protestna akcija na štadionu, toda tudi to mora biti organizirano, drugače ne bo kakšnega posebnega efekta, sploh pa ne tartana... Ustanovitev iniciativnega odbora, da ne bo tae sam za vse, bi bila po mojem potrebna. Tudi če se zmenimo za nedeljsko akcijo: kako moramo priti opremljeni, kdo bo obvestil novinarje in občinarje...

Res se mi zdi, da nas je za kakšno efektno akcijo malo premalo, dovolj nas pa je za iniciativni odbor, ki bi najprej zbral malo večjo podporo in pridbili javno mnenje potem pa razturil sceno (ali pa tudi ne :o ). Lahko se dogovorimo za sestanek v kakem lokalu, npr. na štadionu ali pa pri meni doma, če ste za... Mogoče bi se ostale kamničane prek ZSja obvestilo o zadevi...

Če je pa večina za nedeljsko akcijo, bom pa tudi zraven 8)
 Alex05
Lepo, da ste zagreti za akcijo vendar se mi zdi nedelja preveč na hitro saj sem mneja, da brez načrtna ne bo večjega uspeha razen, da bo proga očiščena čakala na našo naslednjo akcijo.
Za začetek predlagam sestanek, da se preštejemo in naredimo akcijski načrt.

Lp.
Uporabniški avatar
 tae
Alex05 napisal/-a:Lepo, da ste zagreti za akcijo vendar se mi zdi nedelja preveč na hitro saj sem mneja, da brez načrtna ne bo večjega uspeha razen, da bo proga očiščena čakala na našo naslednjo akcijo.
Za začetek predlagam sestanek, da se preštejemo in naredimo akcijski načrt.

Lp.

Se kar strinjam z Alexom.
 hribovc
Za tartan v Kamniku je škoda denarja. Najprej se organizirajte in udarniško akcijo naredite, da plevel in travo odtranite, pa boste že veliko naredili. Seveda tisti, ki tam tečete.

Pa tisti, ki ste zagreti en ali dva teka v Kamniku organizirajte. Pa tekaški klub ustanovite, pa mladim dajte zgled, da tečete, potem bo morda v Kamniku čez 10 let dovolj tekačev, da bo tartan vsaj delno upravičena naložba.

Tisti, ki hoče po tartanu laufat, naj se pa z vlakom v Domžale pelje, da bodo vsaj železnice rentabilne.

No, hec. Ali pa tudi res. Ostali pa v Tunjice, Senturško goro, Kamniško Bistrico, čez Rigl na Veliko planino, na Kamniški vrh..

(se nadaljuje) ko pridem z Lago di Gradisce
Uporabniški avatar
 olson
:lol:
Se strinjam z ALEXOM 05.
Jaz imam namreč v nedeljo tekmo na Gorah nad Idrijo.
lp OLSON :wink:
Uporabniški avatar
 brankos
hribovc napisal/-a: Ostali pa v Tunjice, Senturško goro, Kamniško Bistrico, čez Rigl na Veliko planino, na Kamniški vrh..

(se nadaljuje) ko pridem z Lago di Gradisce

Hribovc bi rad kamniške tekače postavu v domače okolje - gorski tek ;) - edino prav da bojo vedli kaj je to užitek v teku. Sicer pa za se da intervale opravit tudi na asfaltu, makedamu, gozdnih potkah, lešu pa še kje. Če si je kdo prebral knjigo "Treniraj trdo zmaguj z lahkoto" je zvedel, da noben Kenijec skoraj ne vidi tartana in asfalta preden gre v tujino na tekme, pa so najboljši tekači na stezi in asfaltu, SP kros pa je posledično tko njihovo državno prevenstvo.
Seveda je za pozdavit idejo o ureditve obstoječe tekaške steze -ali z udarniško akcijo ali pa prek pristojnih - samo pri drugi varianti bi bilo pomoje pametno vključit še potencialne koristnike streze, ki so že organizirani in imajo določen sloves ter potrebno po urejeni stezi (KGT Papež, TK Trisport).
Domžale imajo Atletski klub z dolgoletno tradicijo in so kar dolgo let čakali na tartan in mislim da so imeli kar dosti sreče, da se je investicija povezala z celotno ureditvijo nogometnega štadiona in okolice (ne poznam detajlov).
Kamničanom pa seveda želim čimprejšne uspešno tekanje na domačem ovalu, da bodo v še boljši jesenski formi.

p.s. Hribovc - al letos noben ne ganja kajkašev na Lago di Gradisce - julija sem bil bolj osamljen na jezeru in so me kar pri miru pustil :), zdej pred jeklenimi je pa pomoje večji naval
 hribovc
Lago di Gradisce - Gradisce see ?
Prej bo veslaško-kajakaški center na Lago di Gradisce kot tartan na stadionu prijateljstva v Mekinjah
In prej dve tekme v smučarskem teku na kamniškem "Obertilliachu", kot Kamnik v nogometu v četrti ligi
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA