Bom pa jodlala od spodaj, pa da vidmo kdo bolj obvlada

Matej - Jethro en mejčken si bom sposodila tole tvojo rubriko, lepo prosim(k vem, da nauš hud, knede

No, pa lepo se imejte, pa pričakujemo dokazno gradivo!
Nika
Moderator: Vlajko
nana napisal/-a:No, eni bomo pa takrat v službi![]()
Sva pa pred kakšnimi dvemi leti z možem zgrešila pot na Kamniško sedloin kasneje ugotovila, da sva se znašala na tej (opisani) poti. Nama se je zdelo, da je zmanjkalo poti in sva žalostno obsedela. Pa sta prišla mimo en možakar in ena mladenka in sta na najino začudenje, kam gresta, saj je vendar ni več poti odgovorila, da tu pa malo poplezaš
Meni je prav žal, da si zadeve ob kakšnem strokovnem vodstvu ne bom mogla ogledatiPa lepo vreme vam želim
matej-jethro napisal/-a: Sej verjetno sta potem nadaljevala s potjo, ne? Kakšna se je pa vama zdela ta "skalca"? Mi je žal, da bosta takrat v službi......če bo dan takšen kot danes
![]()
Prav takšnega si želim!!!
nana napisal/-a: Nekaj sem na planinskem forumu brala ravno o tem mestu (kje in na kakšen način prečiti), pa so se mnenja tako razlikovala, da mi ni delovalo preveč spodbudno.
Z* napisal/-a:Tukaj http://www.pzs.si/forum/viewtopic.php?t=1137 se je v podrobnosti predebatirala pot na Srebrno sedlo. Priporočam, da tisti, ki radi poznate pot, preden se nanjo podate, malce preletite ...Tudi kaka fotka se najde.
nana napisal/-a:Ne, nisva nadaljevala... pravijo, da pameten odneha![]()
želva napisal/-a:Težave so zmerne(1x sem tam hodil s psom, pa ni imel problemov)
matej-jethro napisal/-a: želim si pa tudi, da ne bi zganjali preveč hrupa okoli teh nekaj metrov vzpona, ker si za enega povprečnega hribovca ne zasluži tolikšne pozornosti![]()
športnik napisal/-a:Ne vem, kje sem zadnjič bral, ko sta dva želela priti na Kamniško sedlo, pa sta zalutala pod Srebrno sedlo???Brez komentarja!
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA