- 27 Sep 2010, 17:49
hvala za obrazložitev termina gneča na tem maratonu, ker sedaj sem pomirjen in upam na nastop v bližnji prihodnoati, da v živo vidim to "gnečo"........ 
, in gospodična ni bila nič kaj pri volji, da bi izdala ime štacune.

maca napisal/-a:Čestitke vsem za dosežene rekorde, jani za prvega, Poloni za PB, Nani za izboljšan rezultat![]()
![]()
![]()

nana napisal/-a:maca napisal/-a:Čestitke vsem za dosežene rekorde, jani za prvega, Poloni za PB, Nani za izboljšan rezultat![]()
![]()
![]()
Loni PB, jaz pa izboljšan rezultatJaz imam tudi PB

. Za namenček pa še dopust kjer smo bolj trenirali prežvekovalne mišice kot kake druge
.
Ampak sklep je bil: DEFINITIVNO POČASI
Brez vaju bi zagotovo kaj pozabila
Še ena skupinska fotka in forza TF dame

, najlepši pogled pa na Brandenburška vrata
In potem bluzenje pa večerja.
Loni se ne počuti, maca pravi dež in ahilova, Milenko tudi odpove torej ostaneta le še Karin in Jana. Uradni del naj bi se začel šele ob pol enajstih, torej je še čas za malo pomigat - ker pač še nič nismo danes
mušnica napisal/-a:slikce so na mojem Facebook-u

in številnimi godbeniki. Ura se je ustavila pri 4 urah in 6 minutah. Ko se je izkazalo, da sem zaradi izogibanja lužam in tekačem naredil kar 43,6 km sem ugotovil, da mi za tek pod 4 urami sploh ni treba več trenirati, ampak se samo bolj držati trase.mare napisal/-a:Ko se je izkazalo, da sem zaradi izogibanja lužam in tekačem naredil kar 43,6 km sem ugotovil, da mi za tek pod 4 urami sploh ni treba več trenirati, ampak se samo bolj držati trase.
nana napisal/-a:Tudi jaz sem mislila, da sem tekla po idealni liniji, pa pridelala enako razliko kot lani. Moj maraton je bil definitivo ultra - 42,850 km
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA