katrca napisal/-a:pravkar sem malo spoznavala stran LM, pa me je prestrašil take stavek
"Limit prvega kroga na 42 km je 2 uri in 15 minut" . Na pomoč ! A to pomeni, da je 21 km treba preteči v tem času ? ker potem jaz nimam tu kaj iskati, ker pretečem 21k km v 1 urah in 16 minut ( + še kakšna minutka ali dve ali deset )
Ni panike, katrca. To velja za tiste, ki tečejo na 42.
Gospod 5:00, nimam kaj rečt, hiter si kot blisk

. Jaz sem imela danes v planu za regeneracijo s prijateljico preteči tisti delček poti od Griž do Šešč in nazaj, pa me boli grlo in ni bilo nič od tega. Pa me kar pete srbijo.
Nataša, glede na tvoje rezultate in odsotnost poškodb pri tolikih pretečenih kilometrih se na tvojem mestu ne bi preveč sekirala. Je pa res, da boš potem še hitrejša, ja.
Vandrovc, čestitam za rekord!
Vidim, da veselo planirate nove tekme. Jaz sem pa malo žalostna...si sploh ne upam nobenih planov delat, ker ne vem, kdaj bom operirana (lahko da že čez dva tedna, lahko pa kadarkoli od takrat naprej). Poleg tega sem zdaj ugotovila, da bom predvidoma morala not ostati tri dni, potem pa se bom šest tednov morala izogibati naporom. Šest tednov brez laufa! Pa sej si mi bo ja spipalo

.
Eh, ne bom zdaj mislila na to. Grem preštudirat, katero uro si naj zaželim za rojstni dan. Ima kdo kakšen predlog? Rabim GPS (ok,
rabim je pretežka beseda, hahaha!, si ga pa želim), merilec utripa ni nujen, bi bil pa fajn, pa ne sme stat tolk kot suho zlato.