Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Ksenija
men je tko žal da sem tale navodila ven spustila :(

Nataša, ti vsaj veš kaj delaš narobe... in potem bo vse lažje!
Uporabniški avatar
 Gospod 5:00
Kot sem napovedal sem danes izvedel malo daljši tek. V mislih sem imel najprej kakšnih 16 km. Ko sem opravil z njimi sem si rekel '' tako blizu 21 tih pa še nisem bil, zakaj ne bi kar nadaljeval - drugič bo treba zopet ponoviti vse od začetka Slika'' nič gremo do konca, da pa ne bom imel dileme če zmorem 21 km, pa sem pretekel še 22 tega. Pri analizi sem zadovoljen ugotovil, da so vsi kilometri pretečeni v '' ritmu gospodovem med 5:00 in 5:30''. Torej Palmanova ni več pod vprašajem - gremo... Slika. LP
Nazadnje spremenil Gospod 5:00, dne 21 Sep 2008, 19:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Gospod 5:00 napisal/-a:Kot sem napovedal sem danes izvedel malo daljši tek. V mislih sem imel najprej kakšnih 16 km. Ko sem opravil z njimi sem si rekel '' tako blizu 21 tih pa še nisem bil, zakaj ne bi kar nadaljeval - drugič bo treba zopet ponoviti vse od začetka Slika'' nič gremo do konca, da pa ne bom imel dileme če zmorem 21 km, pa sem pretekel še 22 tega. Pri analizi sem zadovoljen ugotovil, da so vsi kilometri pretečeni v '' ritmu gospodovem med 5:00 in 5:00''. Torej Palmanova ni več pod vprašajem - gremo... Slika. LP

Bravo! :cast: Še dober, da nisem šla tečt s tabo. Bi bla danes preveč utrujena. :wink: Matr sta dobra, Lenči in Gospod 5:00.

Smo pa bili na tekaškem dnevu v Preboldu in je blo super! Končno je moja boljša polovica odtekla 10tko in je tut pripravljen na 10tko lj.maratona. 8) Sem ful vesela in zadovoljna. Pa tut tehniko teka jima je posnel tako, da zdej sam še čakamo prispevek v Poletu in potem po nove superge v trgovino.

Tekaški dan je bil ful fajni, čeprav na začetku ni tko zgledal (a ne nataša?). Tako, da sem ful zadovoljna z Urbanovo predstavitvijo in treningom.

Spoznala LoniM in prvič videla supergice Bruks v živo. Zgledajo fajn in po pogovoru sodeč tut dobro blažene. Jih bom šla sprobat. 8)

Nataša, ne se sekirat! Če si do zdej že tok pretekla pa brez poškodb, boš tut še naprej! Sam supergice si pa res kupi (pejt probat kero drugo firmo npr.Asics, Nike ali Brooks).

Lepo se mejte in se vidimo v sredo ob 18h.

Lp, Mojca :wink:
Nazadnje spremenil MojcaZ, dne 21 Sep 2008, 19:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Loni
MojcaZ, sem vprašala še enkrat prijateljico, ona definitivno ima Adrenaline, in imaš prav, na spletni strani superge.si jih ni, imajo jih/oziroma so jih imeli v TS Čopova, definitivno so imeli pred slabim mesecem, ko jih je kupovala ona, tudi št. 39. Drugače pa grem lahko jutri pogledat, če jih imajo na zalogi, mislim na cifro, če ne ti pa poleg Tomaža s TF ostane še BubaSport, oni tudi imajo Brooks superge, samo so cepljeni proti hitrosti, na moje poizvedovanje za številko so rabili več kot 2 tedna, da so me poklicali.
http://www.bubasport.com/katalog_podrob ... katalog=10
Uporabniški avatar
 Gospod 5:00
MojcaZ, prevoz v Palmanovo je zagotovljen, mesto zate je rezervirano, prostor je še za enega :lol: .

Na LM pa gre gospod 5.00 na 10ko, pravi da ima še dolgove do časa na 10ki :wink: . Super, da tudi tvoj dragi pride na LM. Se bo treba nekaj zmenit tudi za Barbarin tek v Velenju :D .

Moram povedati, da sva bila včeraj v TS v Celju, je moj kupil Asics (in danes tudi tekel v njih :shock: ), zame pa žal niso imeli Brooksic, da bi jih probala, tudi 41 ne, da bi vsaj občutek dobila, pa potem 42 naročila (he, pa res "tečem" na veliki nogi :wink: ). Sem pa sprobala NIke Triax 11+ z goretexom in so mi res pasale na nogo, samo zopet je bila premajhna številka. No, za te vsaj vem, da jih lahko naročim, ker prihaja letni čas, ko jih bom rabila, ostalo pa lahko nabavim tudi še spomladi.

Joj, tole je pa že kriza, sem se pozabila pod sebe prijavit Slika
Nazadnje spremenil Gospod 5:00, dne 21 Sep 2008, 19:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Jančika
katrca napisal/-a:pravkar sem malo spoznavala stran LM, pa me je prestrašil take stavek
"Limit prvega kroga na 42 km je 2 uri in 15 minut" . Na pomoč ! A to pomeni, da je 21 km treba preteči v tem času ? ker potem jaz nimam tu kaj iskati, ker pretečem 21k km v 1 urah in 16 minut ( + še kakšna minutka ali dve ali deset )

Ni panike, katrca. To velja za tiste, ki tečejo na 42.

Gospod 5:00, nimam kaj rečt, hiter si kot blisk :shock: . Jaz sem imela danes v planu za regeneracijo s prijateljico preteči tisti delček poti od Griž do Šešč in nazaj, pa me boli grlo in ni bilo nič od tega. Pa me kar pete srbijo.

Nataša, glede na tvoje rezultate in odsotnost poškodb pri tolikih pretečenih kilometrih se na tvojem mestu ne bi preveč sekirala. Je pa res, da boš potem še hitrejša, ja.

Vandrovc, čestitam za rekord!

Vidim, da veselo planirate nove tekme. Jaz sem pa malo žalostna...si sploh ne upam nobenih planov delat, ker ne vem, kdaj bom operirana (lahko da že čez dva tedna, lahko pa kadarkoli od takrat naprej). Poleg tega sem zdaj ugotovila, da bom predvidoma morala not ostati tri dni, potem pa se bom šest tednov morala izogibati naporom. Šest tednov brez laufa! Pa sej si mi bo ja spipalo :--( .

Eh, ne bom zdaj mislila na to. Grem preštudirat, katero uro si naj zaželim za rojstni dan. Ima kdo kakšen predlog? Rabim GPS (ok, rabim je pretežka beseda, hahaha!, si ga pa želim), merilec utripa ni nujen, bi bil pa fajn, pa ne sme stat tolk kot suho zlato.
Uporabniški avatar
 Ksenija
Gospod 5:00 napisal/-a:MojcaZ, prevoz v Palmanovo je zagotovljen, mesto zate je rezervirano, prostor je še za enega :lol: .

Na LM pa gre gospod 5.00 na 10ko, pravi da ima še dolgove do časa na 10ki :wink: . Super, da tudi tvoj dragi pride na LM. Se bo treba nekaj zmenit tudi za Barbarin tek v Velenju :D .

Moram povedati, da sva bila včeraj v TS v Celju, je moj kupil Asics (in danes tudi tekel v njih :shock: ), zame pa žal niso imeli Brooksic, da bi jih probala, tudi 41 ne, da bi vsaj občutek dobila, pa potem 42 naročila (he, pa res "tečem" na veliki nogi :wink: ). Sem pa sprobala NIke Triax 11+ z goretexom in so mi res pasale na nogo, samo zopet je bila premajhna številka. No, za te vsaj vem, da jih lahko naročim, ker prihaja letni čas, ko jih bom rabila, ostalo pa lahko nabavim tudi še spomladi.

haha jst pa berem pa berem pa mi ni nič jasno
Uporabniški avatar
 lenči
Hja, tkole mamo :wink: . No, sem že jaz nazaj :lol: .

Katrca, ne delaj nobene panike, saj jst tud ne bom tko hitra (no, če bom zelooooo pridno trenirala imam celo šanse Slika ). Mi bomo pritekli v cilj za tistimi prvimi na 42ki, pa nič zato.

Jančika, ej bomo vsi mislili nate in ti želeli vse dobro, da boš čimprej med nami. Bolje tako, kot problemi potem. Če boš pred tem, da ekonom raznese, se pa le na forumu skašljaj ali pa nas pridi malo pozdravit, če ti bo lažje. Si pa res težko predstavljam sedaj, kako je, če ne smeš tekat naokoli Slika .

Sredo ob 18.00 pa planiram prfurjat direkt iz Ljubljance Slika . Upam, da me v torek na KRožniku ne bodo čisto izmučili Slika in bom lahko dohaja polžke na našem teku.
 katrca
dober dan. Tale Palmanova je kar mamljiva, glede na to, da nas bo tu takrat že precej zeblo. Se lahko priključim ? Če bi bilo več interesentov, lahko gremo z več avtomobili ali pa organiziramo kakšen kombi, to bi bilo še bolje. No, se zmenimo, saj je časa še dovolj.
 katrca
Gospod 5:00 napisal/-a:MojcaZ, prevoz v Palmanovo je zagotovljen, mesto zate je rezervirano, prostor je še za enega :lol: .

Zdaj sem šele zaštekala, pa se mi je zdelo čudno, da bi bil gospod 5.00 tako zgovoren. :D
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a: Prihodnje leto pa ne bo dileme glede uvrstitve na teku v Logarsko :lol: .

ITAK :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
katrca napisal/-a:dober dan. Tale Palmanova je kar mamljiva, glede na to, da nas bo tu takrat že precej zeblo. Se lahko priključim ? Če bi bilo več interesentov, lahko gremo z več avtomobili ali pa organiziramo kakšen kombi, to bi bilo še bolje. No, se zmenimo, saj je časa še dovolj.
+

Katrca, če si zraven, je en avto že poln :lol: .
Uporabniški avatar
 natasa
MojcaZ napisal/-a:[

Tekaški dan je bil ful fajni, čeprav na začetku ni tko zgledal (a ne nataša?). Tako, da sem ful zadovoljna z Urbanovo predstavitvijo in treningom.

Nataša, ne se sekirat! Če si do zdej že tok pretekla pa brez poškodb, boš tut še naprej! Sam supergice si pa res kupi (pejt probat kero drugo firmo npr.Asics, Nike ali Brooks).

:wink:

Ja začetek je bil zelo turistični. sem že misla sama it laufat!

Že čekiram po novih supergah. A ima katera izkušnje s supergami za pronatorje (močne) !
:cry:

:wink:
Uporabniški avatar
 Mojca99
Hoj,

jaz imam tudi pronacijo, ampak blago. To sem šele sedaj ugotovila. Mene je zadnjič posnel en gospod v TS v Celju. Igor mu je ime. Potem mi je svetoval superge. Sem si kar dvoje vzela, še ene v bolj terenski (nepremočljivi) izvedbi. Ej, razlika je očitna :D . Tako da ti svetujem, da pojdi v TS, izbira je velika, za močno pronacijo tudi, pa morda kaj najdeš.

Se vidimo :wink:
Uporabniški avatar
 natasa
Mojca99 napisal/-a:Hoj,

jaz imam tudi pronacijo, ampak blago. To sem šele sedaj ugotovila. Mene je zadnjič posnel en gospod v TS v Celju. Igor mu je ime. Potem mi je svetoval superge. Sem si kar dvoje vzela, še ene v bolj terenski (nepremočljivi) izvedbi. Ej, razlika je očitna :D . Tako da ti svetujem, da pojdi v TS, izbira je velika, za močno pronacijo tudi, pa morda kaj najdeš.

Se vidimo :wink:

Tudi ti si prej tekla na Mizuno wave raider a ne?

Za katera modela si se pa odločila?
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA