Gospod 5:00 napisal/-a:Kot sem napovedal sem danes izvedel malo daljši tek. V mislih sem imel najprej kakšnih 16 km. Ko sem opravil z njimi sem si rekel '' tako blizu 21 tih pa še nisem bil, zakaj ne bi kar nadaljeval - drugič bo treba zopet ponoviti vse od začetka'' nič gremo do konca, da pa ne bom imel dileme če zmorem 21 km, pa sem pretekel še 22 tega. Pri analizi sem zadovoljen ugotovil, da so vsi kilometri pretečeni v '' ritmu gospodovem med 5:00 in 5:00''. Torej Palmanova ni več pod vprašajem - gremo...
. LP
katrca napisal/-a:pravkar sem malo spoznavala stran LM, pa me je prestrašil take stavek
"Limit prvega kroga na 42 km je 2 uri in 15 minut" . Na pomoč ! A to pomeni, da je 21 km treba preteči v tem času ? ker potem jaz nimam tu kaj iskati, ker pretečem 21k km v 1 urah in 16 minut ( + še kakšna minutka ali dve ali deset )
Gospod 5:00 napisal/-a:MojcaZ, prevoz v Palmanovo je zagotovljen, mesto zate je rezervirano, prostor je še za enega.
Na LM pa gre gospod 5.00 na 10ko, pravi da ima še dolgove do časa na 10ki. Super, da tudi tvoj dragi pride na LM. Se bo treba nekaj zmenit tudi za Barbarin tek v Velenju
.
Moram povedati, da sva bila včeraj v TS v Celju, je moj kupil Asics (in danes tudi tekel v njih), zame pa žal niso imeli Brooksic, da bi jih probala, tudi 41 ne, da bi vsaj občutek dobila, pa potem 42 naročila (he, pa res "tečem" na veliki nogi
). Sem pa sprobala NIke Triax 11+ z goretexom in so mi res pasale na nogo, samo zopet je bila premajhna številka. No, za te vsaj vem, da jih lahko naročim, ker prihaja letni čas, ko jih bom rabila, ostalo pa lahko nabavim tudi še spomladi.
Joj, tole je pa že kriza, sem se pozabila pod sebe prijavit
Gospod 5:00 napisal/-a:MojcaZ, prevoz v Palmanovo je zagotovljen, mesto zate je rezervirano, prostor je še za enega.
Na LM pa gre gospod 5.00 na 10ko, pravi da ima še dolgove do časa na 10ki. Super, da tudi tvoj dragi pride na LM. Se bo treba nekaj zmenit tudi za Barbarin tek v Velenju
.
Moram povedati, da sva bila včeraj v TS v Celju, je moj kupil Asics (in danes tudi tekel v njih), zame pa žal niso imeli Brooksic, da bi jih probala, tudi 41 ne, da bi vsaj občutek dobila, pa potem 42 naročila (he, pa res "tečem" na veliki nogi
). Sem pa sprobala NIke Triax 11+ z goretexom in so mi res pasale na nogo, samo zopet je bila premajhna številka. No, za te vsaj vem, da jih lahko naročim, ker prihaja letni čas, ko jih bom rabila, ostalo pa lahko nabavim tudi še spomladi.
Joj, tole je pa že kriza, sem se pozabila pod sebe prijavit
katrca napisal/-a:dober dan. Tale Palmanova je kar mamljiva, glede na to, da nas bo tu takrat že precej zeblo. Se lahko priključim ? Če bi bilo več interesentov, lahko gremo z več avtomobili ali pa organiziramo kakšen kombi, to bi bilo še bolje. No, se zmenimo, saj je časa še dovolj.+
MojcaZ napisal/-a:[
Tekaški dan je bil ful fajni, čeprav na začetku ni tko zgledal (a ne nataša?). Tako, da sem ful zadovoljna z Urbanovo predstavitvijo in treningom.
Nataša, ne se sekirat! Če si do zdej že tok pretekla pa brez poškodb, boš tut še naprej! Sam supergice si pa res kupi (pejt probat kero drugo firmo npr.Asics, Nike ali Brooks).
Mojca99 napisal/-a:Hoj,
jaz imam tudi pronacijo, ampak blago. To sem šele sedaj ugotovila. Mene je zadnjič posnel en gospod v TS v Celju. Igor mu je ime. Potem mi je svetoval superge. Sem si kar dvoje vzela, še ene v bolj terenski (nepremočljivi) izvedbi. Ej, razlika je očitna. Tako da ti svetujem, da pojdi v TS, izbira je velika, za močno pronacijo tudi, pa morda kaj najdeš.
Se vidimo
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA