- 13 Maj 2009, 11:23
Očitno resnica boli. In ne govorit ter širiti neresnične izjave, da je bilo veliko tekačev povabljenih na tek, če so nekateri tekači (med njimi več takšnih, ki kot sem že povedal, imajo dosti boljše rezultate na maratonih, kot omenjena trojica) šele iz vašega poročila izvedeli, da ste se maratona v Pragi udeležili na povabilo češke policije, tudi uvertura v maraton, ki bo naslednjo leto.
Upam, da se vidimo v Lj.
LP gd
dexi27 napisal/-a:Dobro poglej rezultate in boš videl da je med njimi tudi rezultat 3:00:05, kot pa sem ti povedal je bilo veliko tekačev povabljenih na ta tek in so se ga zaradi njim znanih razlogov odpovedali, če bom rekel da jih je bilo poklicanih vsaj 15 bom po vsej verjetnosti rekel malo, tako da je bila vsem dana možnost udeležbe. Tolk o VIPu. Če pa smo tebe spustli pa res škoda
Verjamem, da boš izkoristil pravico do kvalifikacij, če jo imaš in naslednje leto dostojno zastopal Slovensko policijo, če pa ne pol pa ne vem kaj še sploh debatiram s tabo.
Očitno resnica boli. In ne govorit ter širiti neresnične izjave, da je bilo veliko tekačev povabljenih na tek, če so nekateri tekači (med njimi več takšnih, ki kot sem že povedal, imajo dosti boljše rezultate na maratonih, kot omenjena trojica) šele iz vašega poročila izvedeli, da ste se maratona v Pragi udeležili na povabilo češke policije, tudi uvertura v maraton, ki bo naslednjo leto.
Upam, da se vidimo v Lj.
LP gd
. Če se pa boljši skrivajo.. le na plano. Dobrodošli.
z ljudmi, ki so pač očitno nekaj več.
Kakšni pa so rezultati g.gd? Ga srečujemo tudi na tekmovanjuh, katerih se udeležuješ ti in še nekateri(seveda tam kjer ur ne priznavajo)? Ali je to čista p...... nevoščljivost in fovšija, bi rekla.!?
zlagoma podali čez Salzburg in Linz proti Pragi. Na poti smo s pridom uporabljali MarP-jevo MICKO (hvala obema
), ki nas je na kritičnih točkah (predvsem v Pragi) kar dobro usmerjala proti ciljem (EXPO, hostel..., zavijte levo, držite se leve...). Srečnemu prispetju, solidnemu hostlu in Pragi kar tako, smo že prvi večer zmerno nazdravili
z odličnim češkim pivom, ki ga v tamkajšnjih pivnicah in gostiščih ponujajo po še odličnejših cenah od 25 do 100 kron, kar znese, reči in piši, od 1,00 do 4,00 €. V soboto smo štartali že zgodaj in lahko rečemo, da smo prehodili vsaj mali maraton, si ob tem ogledali kopico znamenitosti in se uspešno spopadali z naročanjem pijač in jedil (Čehi se s tujimi jeziki ne ubadajo preveč, sicer pa - pivo je pivo). Z Ladotom sva bila zvečer zmernejša - maraton ni šala - in končno je prišla nedelja. Vstali smo zgodaj, se najedli marmelade (bljak) in se s tramvajem podali na štart (tekači zastonj
, samo ne me kregat..., nič nismo imeli pri tem). Z obljubljenim dežjem seveda ni bilo nič, termometer je že pred štartom kazal 18 stopinj C - več o vremenskih razmerah
(bilo mi je prvič, da sem si vzel čas za tovrstne aktivnosti med "dirko") pa je v mojo krsto zabil še zadnji žebelj... Zadnjih 10 sem pretekel v ZENZENZEN tempu, vmes sem celo malček hodil