Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

gd
dexi27 napisal/-a:Dobro poglej rezultate in boš videl da je med njimi tudi rezultat 3:00:05, kot pa sem ti povedal je bilo veliko tekačev povabljenih na ta tek in so se ga zaradi njim znanih razlogov odpovedali, če bom rekel da jih je bilo poklicanih vsaj 15 bom po vsej verjetnosti rekel malo, tako da je bila vsem dana možnost udeležbe. Tolk o VIPu. Če pa smo tebe spustli pa res škoda :shock:

Verjamem, da boš izkoristil pravico do kvalifikacij, če jo imaš in naslednje leto dostojno zastopal Slovensko policijo, če pa ne pol pa ne vem kaj še sploh debatiram s tabo.

Očitno resnica boli. In ne govorit ter širiti neresnične izjave, da je bilo veliko tekačev povabljenih na tek, če so nekateri tekači (med njimi več takšnih, ki kot sem že povedal, imajo dosti boljše rezultate na maratonih, kot omenjena trojica) šele iz vašega poročila izvedeli, da ste se maratona v Pragi udeležili na povabilo češke policije, tudi uvertura v maraton, ki bo naslednjo leto.
Upam, da se vidimo v Lj.

LP gd
Tudi jaz vam čestitam za uspešne nastope! :laola

(Mislim, da tekači ne morejo biti krivci za slabo voljo gd-ja. Če so ga po krivici izpustili, naj se obrne na nadrejene ali na češko policijo.)
Uporabniški avatar
 RoKo
Tak mal nas je, pa še pljuvamo en po drugem. Vsak gre lahko kamor hoče, če ga ni zraven, ga pač ni.Kdor malo sledi, je z vsem na tekočem, razpisi so povsod, vojska, policija imajo interne kvalifikacije, če nisi zraven pač nisi. Vse čestitke sodelujočim, :laola naj bodo njihovi uspehi vzpodbuda vsem ostalim :Fslo . Če se pa boljši skrivajo.. le na plano. Dobrodošli.
Brez skrbi, da pridem v Ljubljano sem bil pred tem že trikrat na Ljubljanskem maratonu, pa ni blo kvalifikacij :lol: , tak da nič bat. Vsi ki pa se počutijo oškodovane, bojo lahko natempirali formo in se potem udeležili prvenstva v Pragi.
Kaj pa se tiče tebe spoštovani gd pa upam da boš svojo energijo sprostil še kje drugje, kot pa na tem forumu in pa seveda v bolj koristne namene, kot pa da se obremenjuješ v kolkem času kdo preteče maraton, ker vidim da imaš kar težave s takimi stvarmi.

Se še spomnim, ko si se obremenjeval z mojo številko pretečenih km v lanskem letu.

Zdaj pa bom res nehal s temi traparijami, ker se mi zdi mal :shock: , da porabljam energijo za take stvari in za :argue: z ljudmi, ki so pač očitno nekaj več.
Dexi27, jaz mislim , da si ti nekomu trn v peti. :--( Kakšni pa so rezultati g.gd? Ga srečujemo tudi na tekmovanjuh, katerih se udeležuješ ti in še nekateri(seveda tam kjer ur ne priznavajo)? Ali je to čista p...... nevoščljivost in fovšija, bi rekla.!?
Zelo čudno, da napada vas!! Saj se ve na koga naj se obrne, če ga kaj muči, verjetno bo dobil dostojen odgovor!!?

Lp.
 gd
bernarda napisal/-a:Dexi27, jaz mislim , da si ti nekomu trn v peti. :--( Kakšni pa so rezultati g.gd? Ga srečujemo tudi na tekmovanjuh, katerih se udeležuješ ti in še nekateri(seveda tam kjer ur ne priznavajo)? Ali je to čista p...... nevoščljivost in fovšija, bi rekla.!?
Zelo čudno, da napada vas!! Saj se ve na koga naj se obrne, če ga kaj muči, verjetno bo dobil dostojen odgovor!!?

Lp.

Moji rezultati v zadnjih 10 letih:
več polmaratonov pod 1.20 (najboljši čas 1.16)
od več kot 10 pretečenih maratonov (New york, Paris, Rim, Venezia, Jungfrau, Lj.......) več maratonov pod 3 urami in tudi več pod 2.55. če hočeš vedeti točne rezultate jih dobiš na spletnih straneh omenjenih maratonov, lahko pa ti jih tudi osebno posredujem preko ZS, seveda če to želiš vedeti.

LP gd
gd napisal/-a:
bernarda napisal/-a:Dexi27, jaz mislim , da si ti nekomu trn v peti. :--( Kakšni pa so rezultati g.gd? Ga srečujemo tudi na tekmovanjuh, katerih se udeležuješ ti in še nekateri(seveda tam kjer ur ne priznavajo)? Ali je to čista p...... nevoščljivost in fovšija, bi rekla.!?

Lp.

Moji rezultati v zadnjih 10 letih:
več polmaratonov pod 1.20 (najboljši čas 1.16)
od več kot 10 pretečenih maratonov (New york, Paris, Rim, Venezia, Jungfrau, Lj.......) več maratonov pod 3 urami in tudi več pod 2.55. če hočeš vedeti točne rezultate jih dobiš na spletnih straneh omenjenih maratonov, lahko pa ti jih tudi osebno posredujem preko ZS, seveda če to želiš vedeti.

Čestitam ti za tvoje rezultate. Ampak, saj veš, jaz ne odločam o tem kdo potuje kam.Zato je določena služba, kamor jih pošlji, da te drugič ne pustijo doma. V tolažbo pa ti je Ljubljanski, da se dokažeš.Dobro treniraj, pa brez zamere.

Lp.
Me veseli, da bomo imeli na naslednem Evropskem prventstvu tako dobrega predstavnika v policiji, kot je gd:!: :?:
Jaz sem bil že na SP v maratonu za slovensko policijo čudi me da te ni blo zraven :shock:
 gd
dexi27 napisal/-a:Me veseli, da bomo imeli na naslednem Evropskem prventstvu tako dobrega predstavnika v policiji, kot je gd:!: :?:
Jaz sem bil že na SP v maratonu za slovensko policijo čudi me da te ni blo zraven :shock:

Tudi mene veseli, da imamo tako dobrega predstavnika kot je g. dexi 27, ki je bil na svetovnem prvenstvu v maratonu. Za rezultat te ne bom spraševal, ker itak vem kam sodiš oziroma kakšni so tvoji časi. Ti pa moram povedati, da sem tudi jaz slučajno bil na enem izmed maratonov, ki je štel za prvenstvo policije. Kje pa naj ostane vprašanje za kdaj drugič oziroma če si strokovnjak, bi lahko to vedel oziroma že ugotovil.

LP gd.
Uporabniški avatar
 SasoP
Ahoj, upam, da s svojim poročilom ne bom preveč zmotil "debate", ki se je žal že kar dobro razplamtela :argue: . Torej - v petek dopoldne smo se z avtom :driver: zlagoma podali čez Salzburg in Linz proti Pragi. Na poti smo s pridom uporabljali MarP-jevo MICKO (hvala obema :cast: ), ki nas je na kritičnih točkah (predvsem v Pragi) kar dobro usmerjala proti ciljem (EXPO, hostel..., zavijte levo, držite se leve...). Srečnemu prispetju, solidnemu hostlu in Pragi kar tako, smo že prvi večer zmerno nazdravili :toast: z odličnim češkim pivom, ki ga v tamkajšnjih pivnicah in gostiščih ponujajo po še odličnejših cenah od 25 do 100 kron, kar znese, reči in piši, od 1,00 do 4,00 €. V soboto smo štartali že zgodaj in lahko rečemo, da smo prehodili vsaj mali maraton, si ob tem ogledali kopico znamenitosti in se uspešno spopadali z naročanjem pijač in jedil (Čehi se s tujimi jeziki ne ubadajo preveč, sicer pa - pivo je pivo). Z Ladotom sva bila zvečer zmernejša - maraton ni šala - in končno je prišla nedelja. Vstali smo zgodaj, se najedli marmelade (bljak) in se s tramvajem podali na štart (tekači zastonj :clap: , samo ne me kregat..., nič nismo imeli pri tem). Z obljubljenim dežjem seveda ni bilo nič, termometer je že pred štartom kazal 18 stopinj C - več o vremenskih razmerah http://www.wunderground.com/weatherstation/WXDailyHistory.asp?ID=IHLAVNMU3&month=5&day=10&year=2009 - kljub vsemu pa sva štartala na 3.30, čeprav sem bil glede na svoje stanje (beri BAJSI) glede morebitnega uspeha zelo skeptičen. No kljub vsemu sva jo skupaj (z Ladotom seveda) veselo cvrla do 20 km, ko sem dokončno obupal in ljubega mi brata samega poslal v nadaljnji boj s samim seboj... Krize so prihajale v valovih na približno 10 km, ženin poljubček na 32 km :cmok: (bilo mi je prvič, da sem si vzel čas za tovrstne aktivnosti med "dirko") pa je v mojo krsto zabil še zadnji žebelj... Zadnjih 10 sem pretekel v ZENZENZEN tempu, vmes sem celo malček hodil :oops: in končno dočakal cilj v netto času 3.57.53 (moj najslabši čas). Lado je svojega prvega položil v 3.42.xx in zato našemu veselju (spremljali so naju: Tanja, Lili in Bine) ni bilo konca do poznih nočnih, ali pa so bile že jutranje, kdo bi vedel, ur :laola :pivo: :laola . V ponedeljek smo prehodili še en mali maraton (beri ogled preostali znamenitosti) in se v torek preko Dunaja srečno vrnili domov. Za ljubitelje še posnetek celotnega dogajanja na http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/20947129101-beh/
LP
Uporabniški avatar
 RoKo
Meni poročilo zadostuje. Jaz, začetnik sem odtekel tri, na vsakem sem se mel fajn, če ne med, pa po. :D , Upam, da bo tako tudi v bodoče. Rezultat je postranska stvar, če pa mi uspe kaj načrtovanega, sem pač še malo bolj zadovoljen. Udeležil se bom kvalifikacij, med prvih 40 pa ja pridem. :wink:
gd napisal/-a:
Tudi mene veseli, da imamo tako dobrega predstavnika kot je g. dexi 27, ki je bil na svetovnem prvenstvu v maratonu. Za rezultat te ne bom spraševal, ker itak vem kam sodiš oziroma kakšni so tvoji časi.

LP gd.

Me vem, no, če prav razumem, ne gre za profesionalne športnike, ki živijo od teka in za katere se zato spodobi, da imajo na tekmovanjih ne le dobre, ampak vrhunske rezultate - ampak gre za rekreativce.
Razumem, da te moti, da so ali organizatorji ali pa tisti, ki so na slovenski strani organizirali odhod v Prago, pozabili na kakšnega odličnega tekača, ki bi se tudi rad udeležil tekme. Ampak svojo pritožbo si naslovil na povsem napačen naslov. Kaj ima s tem dexi27?
Ali pa te moti, da so tekači, ki "niso sposobni preteči maratona pod tremi urami" (to ni moja misel, ampak samo parafraziram gd-ja - da me ne bi kdo od maratoncev narobe razumel), sploh odšli na nek maraton in jim za to ni bilo treba plačati? In zakaj bi to kogar koli motilo? Ne gre niti za moj niti za tvoj denar ...

Pripis: osebno ne poznam nobenega od vaju.
Nazadnje spremenil spela*, dne 13 Maj 2009, 21:25, skupaj popravljeno 1 krat.
gd sicer te ne poznam in ti iskreno čestitam za dosežene rezultate. Ampak moram ti pa povedat, da osebno poznam dexija in vem, da je v zadnjih 3-4 letih, kolikor redno trenira tek dosegel odlične rezultate in prepričan sem, da je tudi on sposoben pretečei maraton pod 3 urami, zato bom na Lj. držal pesti, da mu bo to tudi uspelo. Se vidimo v LJ!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA