- 13 Maj 2009, 11:23
Očitno resnica boli. In ne govorit ter širiti neresnične izjave, da je bilo veliko tekačev povabljenih na tek, če so nekateri tekači (med njimi več takšnih, ki kot sem že povedal, imajo dosti boljše rezultate na maratonih, kot omenjena trojica) šele iz vašega poročila izvedeli, da ste se maratona v Pragi udeležili na povabilo češke policije, tudi uvertura v maraton, ki bo naslednjo leto.
Upam, da se vidimo v Lj.
LP gd
dexi27 napisal/-a:Dobro poglej rezultate in boš videl da je med njimi tudi rezultat 3:00:05, kot pa sem ti povedal je bilo veliko tekačev povabljenih na ta tek in so se ga zaradi njim znanih razlogov odpovedali, če bom rekel da jih je bilo poklicanih vsaj 15 bom po vsej verjetnosti rekel malo, tako da je bila vsem dana možnost udeležbe. Tolk o VIPu. Če pa smo tebe spustli pa res škoda
Verjamem, da boš izkoristil pravico do kvalifikacij, če jo imaš in naslednje leto dostojno zastopal Slovensko policijo, če pa ne pol pa ne vem kaj še sploh debatiram s tabo.
Očitno resnica boli. In ne govorit ter širiti neresnične izjave, da je bilo veliko tekačev povabljenih na tek, če so nekateri tekači (med njimi več takšnih, ki kot sem že povedal, imajo dosti boljše rezultate na maratonih, kot omenjena trojica) šele iz vašega poročila izvedeli, da ste se maratona v Pragi udeležili na povabilo češke policije, tudi uvertura v maraton, ki bo naslednjo leto.
Upam, da se vidimo v Lj.
LP gd