Barb napisal/-a:Sedaj sva menda oba dosedanja organizatorja in pobudnika pod isto streho![]()
![]()
sam še Perota vzameva za soostanovalca
sosed napisal/-a: Jaz sem že pred dnevi poslal poizvedbo v angleškem jeziku, a žal ne dobim odgovora.
potem pa je eden bleknil za Palmanovo in sem si rekel: teli Lahi, itak so
ki ne jebejo žive sile, še svojih karabinjerjev ne. Bella
pač, kaj češ! Malo je potrebno biti previden, sploh v vaseh okoli mesta. Je pa ena in edina resnica: Palmanova je za konec sezone izredno primerna, ker je zaradi popolnoma ravne piste (dobesedno!) primerna za postavljanje osebnih rekordov. Sicer to zna bit varljivo, vsaj če nameravaš naslednje leto zopet slediti principu krdela
ker se ti naslednjo pomlad ob prvih treningih in mislih na odličen čas Palmanove lahko delno ali v celoti
. Lahko se mimogrede zafrkneš. Al pa uživaš, vsaj jaz sem.
) naredimo v kakšni bolj spodobni prehrambenici, recimo Kraški hram tam proti Tomaju ali pa Ukmar v Dutovljah (mimogrede gremo še k Borisu Lisjaku po izjemen teran po Gorenjcu prijazni ceni, zrihtam jaz... Letošnji novi je da bi jokal od sreče ko ga pričneš točiti v čašico) in še kaj dobrega za večerno
je tam okoli. Sicer pa gredo lahko najbolj VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA