Ok... Glede na to, da sem s prebiranjem tega foruma dobil ogromno koristnih nasvetov, informacij, spodbude in motivacije za tek (četudi zgolj posredno, prek prebiranja drugih postov), sem se odločil, da vsaj del tega povrnem s pomočjo pri organizaciji teka v Palmanovi...
Tako da, če ni drugih kandidatov, sem pripravljen prevzeti organizacijo prevoza. Zbral bom seznam udeleženih, na podlagi tega ocenil kapaciteto avtobusa, ga rezerviral in na avtobusu pobral denar. Odhod bo iz Ljubljane, cena in število sedežev pa bo odvisno od prijav ter resnosti prijavljenih. Zato prosim, da se prijavite samo tisti, ki boste dejansko tudi potovali z nami (
"grem, če bom imel čas" se ne šteje kot prijava!!!!). Če sedaj niste prepričani, da boste lahko šli, se prosim prijavite, ko boste!
1. PRIJAVA ZA ORGANIZIRAN PREVOZ
Prijava bo potekala na naslednji način. Vsi, ki ste odločeni in absolutno prepričani, da boste odrinili z nami v Palmanovo, mi pošljite
ZASEBNO SPOROČILO v katerem oddajte naslednje podatke:
- nick
- ime in priimek
- e-mail naslov
- letnico rojstva
Seznam bom dopolnjeval in objavljal sproti, tako da boste imeli ves čas pregled nad dogajanjem.
2. SKUPINSKA PRIJAVA (<a href="http://www.marciatoripalmanova.it/">domača stran organizatorja</a>)
Tukaj bi prosil za pomoč nekoga, ki mu Italijanski jezik ni tuj. Jaz sem že pred dnevi poslal poizvedbo v angleškem jeziku, a žal ne dobim odgovora. TUKAJ TOREJ ZAŽELJENA POMOČ!!! Bi kdo prevzel pobiranje skupinskih prijav??? Ob prijavi potrebujete tudi <a href="http://www.marciatoripalmanova.it/21097/PalmaAutocertificazione2006.doc"> podpisano izjavo </a> o tem, da ste sposobni za tek.
3.ANALIZA
Da, ne, predlogi? Mogoče velja razmisliti o lokaciji v bližini mesta odhoda (predvidoma odrinemo izpred Hale Tivoli), da bi se analize udeležili le tisti, ki to želijo in da lahko "razdužimo" voznika ter v miru in brez priganjanja "poanaliziramo.."

) Sporočite mi, kam bi šli, rezervacijo lahko naredim jaz!
SKRATKA!
- Prijavite se na ZS (glej navodila pod točko 1!),
- Podebatirajte glede lokacije za analizo
- In prosim poiščite prostovoljca, ki bo pobral in posredoval skupinsko prijavo organizatorju!
Še tole: Glede na ugodno ceno avtobusa (če bo seveda poln) in stroške prijave, 10€ (do 6.11) oz. 15€ (na dan prireditve), bi bil celoten izlet cenovno lahko zelo privlačen in dostopen. Potrebujemo samo še vaše prijave!
LP, jaka