Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 sosed
Nataša napisal/-a: ... V palmanovo je šel do zdaj že 2x tudi avtobus TF-jevcev in smo imeli skupinsko prijavo, tako da lahko počakaš na to...

Hvala za informacije! Čakam na skupinsko prijavo! ;)
Uporabniški avatar
 MihaPR
Vidim, da si se javil za organizacijo :)
 Nataša
lojzeP napisal/-a:rolerašice z dejanji na plan. lani nas je Nataša lepo hidracijsko oskrbova 8) , zato bomo tudi letos veseli tovrstnih aktivnosti ( se oddolžimo na analizi PRESS )

dobra ideja. a ne, Miha? :lol:
Uporabniški avatar
 sosed
MihaPR napisal/-a:Vidim, da si se javil za organizacijo :)

ups... :oops:

Bom tkole rekel: definitivno sem pripravljen pomagat, če poveste kaj in kako.
Uporabniški avatar
 Barb
Sedaj sva menda oba dosedanja organizatorja in pobudnika pod isto streho :D :wink: :arrow: sam še Perota vzameva za soostanovalca :roll:
Uporabniški avatar
 pegaz
Barb napisal/-a:Sedaj sva menda oba dosedanja organizatorja in pobudnika pod isto streho :D :wink: :arrow: sam še Perota vzameva za soostanovalca :roll:

Mama Šefla, lepo da skrbiš za spodbudo omladincem na TF!

Sosed, ti sam pogumno, organizatorji pri nas hitro dobijo nesmrtno slavo!
Če pa rabiš kak nasvet, ti bomo že pomagali.

Lep let,
Nadvojvoda Pegaz :)
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Eh, tale tudi mene mika, sam kaj, ko bo Jusuf hudo zameril, ce ga ne vzamem zraven. :) In sploh, ker je pegaz rekel, da bo letos neusmiljen. ;)
;) Sklep je, da se prijavljava oba. :D

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 sosed
Ok... Glede na to, da sem s prebiranjem tega foruma dobil ogromno koristnih nasvetov, informacij, spodbude in motivacije za tek (četudi zgolj posredno, prek prebiranja drugih postov), sem se odločil, da vsaj del tega povrnem s pomočjo pri organizaciji teka v Palmanovi...

Tako da, če ni drugih kandidatov, sem pripravljen prevzeti organizacijo prevoza. Zbral bom seznam udeleženih, na podlagi tega ocenil kapaciteto avtobusa, ga rezerviral in na avtobusu pobral denar. Odhod bo iz Ljubljane, cena in število sedežev pa bo odvisno od prijav ter resnosti prijavljenih. Zato prosim, da se prijavite samo tisti, ki boste dejansko tudi potovali z nami ("grem, če bom imel čas" se ne šteje kot prijava!!!!). Če sedaj niste prepričani, da boste lahko šli, se prosim prijavite, ko boste! ;)

1. PRIJAVA ZA ORGANIZIRAN PREVOZ
Prijava bo potekala na naslednji način. Vsi, ki ste odločeni in absolutno prepričani, da boste odrinili z nami v Palmanovo, mi pošljite ZASEBNO SPOROČILO v katerem oddajte naslednje podatke:
- nick
- ime in priimek
- e-mail naslov
- letnico rojstva

Seznam bom dopolnjeval in objavljal sproti, tako da boste imeli ves čas pregled nad dogajanjem.

2. SKUPINSKA PRIJAVA (<a href="http://www.marciatoripalmanova.it/">domača stran organizatorja</a>)
Tukaj bi prosil za pomoč nekoga, ki mu Italijanski jezik ni tuj. Jaz sem že pred dnevi poslal poizvedbo v angleškem jeziku, a žal ne dobim odgovora. TUKAJ TOREJ ZAŽELJENA POMOČ!!! Bi kdo prevzel pobiranje skupinskih prijav??? Ob prijavi potrebujete tudi <a href="http://www.marciatoripalmanova.it/21097/PalmaAutocertificazione2006.doc"> podpisano izjavo </a> o tem, da ste sposobni za tek.

3.ANALIZA

Da, ne, predlogi? Mogoče velja razmisliti o lokaciji v bližini mesta odhoda (predvidoma odrinemo izpred Hale Tivoli), da bi se analize udeležili le tisti, ki to želijo in da lahko "razdužimo" voznika ter v miru in brez priganjanja "poanaliziramo.." :)) Sporočite mi, kam bi šli, rezervacijo lahko naredim jaz!

SKRATKA!
- Prijavite se na ZS (glej navodila pod točko 1!),
- Podebatirajte glede lokacije za analizo
- In prosim poiščite prostovoljca, ki bo pobral in posredoval skupinsko prijavo organizatorju!

Še tole: Glede na ugodno ceno avtobusa (če bo seveda poln) in stroške prijave, 10€ (do 6.11) oz. 15€ (na dan prireditve), bi bil celoten izlet cenovno lahko zelo privlačen in dostopen. Potrebujemo samo še vaše prijave!

LP, jaka
Uporabniški avatar
 sosed
Zaenkrat zasedeno 9 sedežev v avtobusu (oz. polovica minibusa ;))

1. BoF
2. bojanm
3. EčO
4. KillerBeam
5. luna1
6. matej712
7. MatjazV
8. oranzni_slon
9. sosed

Dejmo, dejmo, da se ne bomo vse zadnji dan menli! ;) Čakam na ZS!
Nazadnje spremenil sosed, dne 01 Nov 2006, 10:56, skupaj popravljeno 6 krat.
Uporabniški avatar
 adrian
sosed napisal/-a: Jaz sem že pred dnevi poslal poizvedbo v angleškem jeziku, a žal ne dobim odgovora.

hehehehe to ti je sizifovo delo pošiljat italijanom v angleščini.
Sicer pa saj ni tako hudo pošlješ prijavo, skupaj s podpisano zdravstveno izjavo,
oz mislim da tudi zdravstveno izjavo lahko daš ob dvigu številke. Velja za skupinske in individualne prijave.

Jaz grem 100% na tale polmaraton ampak v lastni režiji. Pa veliko PB :wink:
Uporabniški avatar
 mare
Najbrž lahko večjo eksplozijo prijav pričakuješ po LM, ko bomo videli, če in kako smo preživeli. Vsaj z mano je tako.
Uporabniški avatar
 tomitom
jaz se bom tud pol po LM odloču :juhuhu:
Uporabniški avatar
 BoF
¨Preživel LJ maraton!!!

Ker sem pred dvema letoma bil v Palmanovi in je luštno tekat po ravnini sem se odločil, da grem!!!

Torej sem sedmi palček v eksmediciji. (kako je s palčicami???)
Uporabniški avatar
 [mikkeni]
Jaz bi se tudi rad prijavil, ker mi tale ljubljanski maraton ni šel na roko, poškodba kolena, sicer se še ne vem ali je resno al le kratkotrajno v glavnem, če se bo zadeva uredila in bom konec tedna že lahko teku, bi se tudi jaz prijavil, ker si želim doseči spodoben rezultat na 21km :)

lp
Uporabniški avatar
 BoF
Pred dvema letoma sem bil v Palmanovi po Ljubljanskem. Bilo je približno takole:

Na ljubljanskem sem skorajda crknil, bilo je za :--( potem pa je eden bleknil za Palmanovo in sem si rekel: teli Lahi, itak so :hehe: ampak sem vseeno šel. in glej ga zlomka, pista ravna kot glista, tek spodobno organiziran vsaj na štartu, potem pa pač malo jebe na cesti, ker se vmes pojavljajo :driver: ki ne jebejo žive sile, še svojih karabinjerjev ne. Bella :Fita pač, kaj češ! Malo je potrebno biti previden, sploh v vaseh okoli mesta. Je pa ena in edina resnica: Palmanova je za konec sezone izredno primerna, ker je zaradi popolnoma ravne piste (dobesedno!) primerna za postavljanje osebnih rekordov. Sicer to zna bit varljivo, vsaj če nameravaš naslednje leto zopet slediti principu krdela :TF) ker se ti naslednjo pomlad ob prvih treningih in mislih na odličen čas Palmanove lahko delno ali v celoti :rol: . Lahko se mimogrede zafrkneš. Al pa uživaš, vsaj jaz sem.

U glavnem... Analizo pa lahk potem namesto na Fernetičih, kjer je ona kao domača varilnica piva z zelo skumrano prehrambeno ponudbo (pice so bile in so še vedno :bum: ) naredimo v kakšni bolj spodobni prehrambenici, recimo Kraški hram tam proti Tomaju ali pa Ukmar v Dutovljah (mimogrede gremo še k Borisu Lisjaku po izjemen teran po Gorenjcu prijazni ceni, zrihtam jaz... Letošnji novi je da bi jokal od sreče ko ga pričneš točiti v čašico) in še kaj dobrega za večerno :toast: je tam okoli. Sicer pa gredo lahko najbolj :twisted: že dan prej v Sežano na 8 km v pozdrav jeseni za razmiganje udov, potem prespanje recimo v youth hostelu v Pliski (z eno besedo: fenomenalno) in potem zjutraj švrc čez mejo, pa po dobri uri pristanejo v Palmanovi. Sicer le predlagam:

Kaj pa če naredimo tako? Najprej Sežana, pa potem Palmanova? A je preveč :?:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA